Hoe kan ik de router gebruiken in een Toshiba Satellite Computer

De router is het hart en de ziel van het internet. Dit netwerkinrichting is verantwoordelijk voor het inschakelen van de computer te communiceren met andere computersystemen wereldwijd. Uw verbinding met de router kan draadloos of bedraad zijn. De meeste mensen, zoals de draadloze mogelijkheden, omdat ze kunnen opzetten thuisnetwerken en ze hoeven niet te worden beperkt tot een bureau. Met behulp van de router in uw Toshiba Satellite laptop is niet moeilijk.

instructies

1 Gebruik een router die N-mogelijkheden heeft. Deze technologie heeft de hoogste snelheid op de markt. Het voert ongeveer vijf keer sneller dan zijn voorgangers, zoals de 802.11 b en g. Wireless N is achterwaarts compatibel, ook, wat betekent dat het zal werken met 802.11 b en g.

2 Als u verbinding met de router draadloos, zet schakelaar uw Toshiba Satellite laptop. Het licht moet een oranje kleur.

3 Om verbinding te maken met de router via een bekabelde verbinding, ligt uw Toshiba Satellite laptop Ethernet-poort, die eruit ziet als een telefoonaansluiting. Echter, deze poort is groter dan een telefoonaansluiting. Steek een van de aansluitingen van de RJ-45-kabel aan op de achterkant van de Ethernet-poort. Steek vervolgens de andere connector in een van de havens van de router.

4 Kijk naar beneden naar de werkbalk van uw bureaublad, die is gelegen aan de rechterkant van uw bureaublad. U moet een pictogram dat een desktop computer geplaatst in de voorkant van een ander laat zien. De bal zal verhuizen, wat aangeeft dat hij probeert om een ​​verbinding te maken. Zodra deze is aangesloten, zal de bal stoppen met bewegen. Als het niet is aangesloten, ziet u een grote rode X op het icoon te zien. Klik op het icoon.

5 Kijk voor de netwerkverbinding bericht. Je moet een bericht dat zegt, zie "Op dit moment is aangesloten op:. (De naam van uw netwerk)" Anders, als je niet verbonden bent, klikt u op het pictogram. Je krijgt een lijst te zien van netwerken komen. Klik op het netwerk dat u wilt openen.

6 Test uw verbinding met de router door het openen van een internetbrowser sessie. Je moet nu in staat zijn om toegang te krijgen tot het internet.

Hints

  • Zorg ervoor dat je hebt ingesteld beveiligingsinstellingen op uw router, zodat niemand in staat zal zijn om in te breken in uw netwerk.