Hoe te Animated knoppen maken

Hoe te Animated knoppen maken


De meeste websites hebben een functionele knoppen om een ​​naadloze navigatie van de ene pagina naar de andere mogelijk te maken. Echter, het is soms leuk om jazz ze een beetje, en geanimeerde knoppen zorgen voor een boeiende touch. Ze zijn grafisch interessant en interactief, maar ze laten nog steeds gebruikers de pagina's die ze nodig hebben om te krijgen. Plus, kunnen geanimeerde knoppen worden gemaakt met behulp van elementaire Flash-software.

instructies

1 Begin uw exemplaar van Adobe Flash. Start een nieuw document. Voer uw afbeeldingen en foto's die zullen worden geanimeerd. Klik op "File" en selecteer "Import" om uw afbeeldingen te vinden. Eindig door te klikken op "OK".

2 Selecteer de afbeeldingen die u zal maken in geanimeerde knoppen. Met de graphics geselecteerd, drukt u op de F8-toets om hen te wijzen als knoppen. In de knop menu dat verschijnt, de naam van de knop.

3 Selecteer en dubbelklik op de knop om deze te bewerken. Selecteer de elementen die u wilt animeren en druk op de F8-toets. Selecteer de optie "Movie".

4 Dubbelklik op de film element je net gemaakt. Selecteer de afzonderlijke componenten en druk op F8. Kies de optie "Graphic". Doe dit voor elk element in de film sectie.

5 Verplaats de aanwijzer naar de afdeling lagen. Kies de lengte van de animatie die u wilt voor de objecten. Ga terug naar het object en verplaatsen, aan te passen of resize om uw specificaties.

6 Terug naar het venster lagen en selecteer een punt tussen het starten van de animatie en het einde. Rechts -klik je muis en kies "Tween" om Flash animatie van de vermelding van punt en het einde van de animatie.

7 Klik op het tabblad met de naam "Scene 1" net onder het raam lagen. Selecteer en dubbelklik op de knop grafisch weer.

8 Selecteer de tijdstempel in het venster lagen voor de "Hit" staat. Dubbelklik op dit om een ​​opdracht toe te voegen.

9 Voer de volgende opdracht in het invoerveld. Vervang de naam van de website in dit monster met de link uw knoop zal wijzen op:

On (release)

Get URL ( "http://NAMEOFWEBSITE.com", venster = "_ blank")

Einde On

10 Klik op "OK" om de toets af te maken. Sla het bestand op. Exporteer de knoop door te klikken op "File" en selecteer vervolgens "Export." Noem de knop en kies het bestandstype dat u nodig heeft. Finish door te klikken op "Export."