Hoe maak je een Grote Kerk website te bouwen met een klein budget

Hoe maak je een Grote Kerk website te bouwen met een klein budget


Het hebben van een aanwezigheid op het internet kan een franje of een optie in het recente verleden zijn geweest, maar vandaag is het een noodzaak voor elke organisatie, met inbegrip van kerken. Krappe budgetten komen vaak voor in kerken, maar u kunt een grote kerk website op een schoenveter te bouwen.

instructies

1 Beslis over het belangrijkste doel van uw website. U kunt een site die basisinformatie over onveranderlijke items zoals de kerk locatie, missie en dienstregeling biedt willen. Of, zou je streven naar een site die dynamische inhoud biedt, zoals het onderwerp van het vorige week dienst, preek aantekeningen en aankondigingen. Schrijf een plan voor waar u wilt zien deze website te gaan.

2 Koop een web-domeinnaam en hosting. Het domein is de naam die types een Web bezoeker in de adresbalk van een browser, mycoolchurch.org zoals. Een lange domeinnaam die nadere uitwerking van de naam van uw kerk ziet er beter uit op de kerk briefpapier en publicaties en is makkelijker te onthouden dan een cryptische afkorting; Baltimore Calvarieberg kerk heeft een domeinnaam, mountcalvary.com, dat is gebruiksvriendelijker dan, zeg, mtclvbalto.com of mntcly1842.com zou zijn geweest. Hosting is waar u uw site op te slaan op het internet. Er zijn veel bedrijven om uit te kiezen, zoals GoDaddy.com, myhosting.com, Yahoo Site Builder. Kies degene die uw budget en behoeften past. Als je echt met een klein, kunt u een gratis hosting site te gebruiken, maar u waarschijnlijk zal moeten toelaten reclame op uw site verschijnen.

3 Beslissen of u een professionele web design service gebruik maken van of vertrouwen op de kerk vrijwilligers. Dit hangt af van hoe dun je schoenveter is. Als je een beetje ruimte in het budget, kunt u een dienst die gespecialiseerd is in het bouwen van een aanwezigheid op het web voor kerken huren. MyChurchWebsite.com, bijvoorbeeld, is een bedrijf dat uw website voor een setup fee van $ 3.500, gevolgd door maandelijkse tarieven zo laag als $ 49 per maand op het moment van publicatie te creëren en te onderhouden.

4 Kies een visueel thema. Elke grote kerk website moet een professionele uitstraling. Het moet ook de visie van uw kerk te passen. Als je inspiratie nodig hebt, zijn er duizenden goede templates om uit te kiezen, en velen zijn gratis beschikbaar.

5 Beslis over uw website bouwer. De toonaangevende standaard Adobe Dreamweaver, maar dit is duur en wordt het best gebruikt door degenen die al goed thuis in Web gebouw. Met een klein budget, kunt u krijgen door met een gratis oplossing, zoals Nvu. Neem de tijd om vertrouwd te raken met HTML, CSS en andere Web talen. Tenzij je strikt volgt een sjabloon, moet u iets over deze weten. Veel web tutorials zijn gratis beschikbaar, of u kunt leren door reverse engineering wat anderen hebben gedaan.

6 Beslis over een foto-editor. De industriestandaard is Adobe Photoshop, maar het is ook duur en een instrument bedoeld voor gebruik door professionals. Photoshop Elements, ook van Adobe, kost minder dan $ 100 op het moment van publicatie en is ontworpen om gemakkelijk te gebruiken is. Gratis alternatieven bestaan ​​ook, zoals GIMP. Gebruik uw afbeelding editor om de grafische inhoud van uw site te maken.

7 Voeg je eigen content. Maak de echt belangrijke informatie opvallen. Dienst tijden, adres, telefoonnummers, e-mailadressen - deze behoren op de eerste pagina. Het is een goed idee om een ​​foto van uw kerkgebouw te plaatsen, ook. Zorg ervoor dat de pastor of pastors zijn vermeld. Zorg voor een contact pagina met meer gedetailleerde informatie, zoals de namen van de raad van bestuur directiecomité, de muziek directeur en ga zo maar door.

8 Maak je eigen content. Als iemand in de kerk heeft een goede camcorder, maakt spannende video's en post ze op YouTube. Dit zal mensen aan te trekken naar uw website. Record preken en koor presentaties en maakt ze beschikbaar als MP3's. Als u een outreach aan de gemeenschap, nemen veel foto's en zet ze op de pagina's uitleg over de werken die je doet. Opzetten van een Facebook-pagina en mensen uitnodigen om een ​​vriend van de kerk met een Facebook-knop op elke pagina van de website. Al deze ideeën zullen duw je hoger in zoekmachines.

9 Overweeg het toevoegen van een blog. Gratis WordPress blogs werken goed en zijn eenvoudig te gebruiken en aan te passen. Zorg ervoor dat de blog regelmatig updaten met nieuws, preek nota's, YouTube-video's en andere content. Het moet de inhoud van uw kerk te zijn; alleen zet iets op uw pagina als je het zelf gemaakt. Niemand gaat naar de kerk website om het vers van de dag of het weerbericht te bekijken.

Hints

  • Bespaar geld door het gebruik van vrije software waar mogelijk. GIMP is een krachtige foto-editor. NVU is een redelijk alternatief voor Dreamweaver.
  • Bespaar geld door het gebruik van goedkope software. Als Adobe Flash is uit je competitie, probeer iets goedkoper als Coffeecup Firestarter.