Hoe maak je een Word document naar JPEG-formaat wijzigen

Hoe maak je een Word document naar JPEG-formaat. Het is mogelijk om een ​​Microsoft Word-document om te zetten in het JPEG-formaat met behulp van de Microsoft Paint applicatie. Paint is een gratis applicatie die standaard wordt geleverd met Windows. Met deze techniek kunt u een Word-document om te zetten in een desktop wallpaper of zelfs gebruik maken van Word om uw eigen achtergronden te creëren.

instructies

1 Open het Word-document dat u wilt converteren naar een JPEG.

2 Zorg ervoor dat alle inhoud die u wilt in de JPEG is te zien op het scherm. Alles wat je niet kunt zien op het scherm zal niet worden opgenomen in het JPEG. Om meer te halen op het scherm, gebruik maken van de optie "Zoom" om uit te zoomen. Als u andere functies groter op de JPEG te maken, in te zoomen.

3 Zoek de "Print Screen" toets op het toetsenbord. Deze sleutel bevindt zich doorgaans aan de bovenzijde van het toetsenbord boven de pijltoetsen.

4 Druk op "Print Screen." Dit zal de zichtbare inhoud van het Word-document te kopiëren.

5 Open Microsoft Paint. Paint is gelegen op het menu Start onder "Programma's en accessoires."

6 Kies "Plakken" in het menu Bewerken in Paint. Het beeld van de Word-document dat u gekopieerd worden geplakt in Paint.

7 Bijsnijden uit de delen van het document dat u niet wilt. Je mag niet wilt delen van het Word-document, zoals de menu's. Bijsnijden, gebruikt u het gereedschap Selectie, dat is de gestippelde lijn rechthoek, om te selecteren wat u wilt bijsnijden uit. Kies vervolgens "Kopiëren" in het menu Bewerken, "Nieuw" in het menu Bestand en vervolgens "Plakken" in het menu Bewerken.

8 Omzetten het Word-document naar een JPEG door het document op te slaan. Kies "Save" in het menu Bestand. Typ de naam die u wilt het document als opslaan en kies "JPEG" uit het drop-down menu.