Hoe Boost Mijn Wireless WiFi op mijn laptop

Hoewel de laptop computer kan worden aangesloten op een draadloos netwerk, wordt de snelheid waarmee u kunt overbrengen van en naar het Internet naar sterk afhangen van de sterkte van die verbinding. Een draadloos internet signaal is een pietluttige beest, en een aantal dingen kunnen storingen of signaalverlies, die op zijn beurt zal vertragen uw file transfer rate veroorzaken. Er zijn dingen die je kunt doen om dit verschijnsel te bestrijden, maar in slechts een paar seconden.

instructies

1 Pick-up van uw laptop computer en fysiek te verplaatsen dichter bij de uitzending bron van de Wi-Fi-netwerk signaal. Als u in uw huis, beweeg je laptop computer dichter bij de draadloze router. Als je in het openbaar, op zoek naar de draadloze apparatuur die uitzendt de openbare Wi-Fi-netwerk en dichter bij het. Hoe dichter je bij de draadloze omroep bron, hoe sterker uw netwerkverbinding uiteindelijk.

2 Houd uw draadloze router uit de buurt van voorwerpen die kunnen interfereren met het signaal. Steek uw draadloze router naast alles wat groot en metalen, als objecten als deze ernstig kunnen bezuinigen op de sterkte van het signaal dat wordt uitgezonden (dat het moeilijker zal maken voor uw laptop computer om verbinding te maken). Ook, nooit plaats uw draadloze router op de vloer. Houd altijd uw draadloze router op een bureau, tafel of andere soortgelijke meubelstuk.

3 Koop een apparaat met de naam een ​​'wireless repeater. " Een draadloze repeater is een apparaat dat u opstelling ergens in uw thuis weg van uw draadloze router. Wanneer het draadloze signaal wordt uitgezonden door de draadloze router bereikt de repeater, wordt dan versterkt en opnieuw uitgezonden vanaf dat tweede inrichting. Als u uw draadloze repeater te plaatsen in de juiste positie in uw huis (die volledig zal afhangen van de lay-out), kunt u drastisch verhogen de totale bereik van het netwerk.