Hoe maak je een Epson Ink Chip Reset

Hoe maak je een Epson Ink Chip Reset


Vele Epson-printers gebruiken cartridges met ingebouwde computer chips die de inkt niveau in de cartridge te controleren. Helaas is dit problemen oplevert als u liever uw cartridges te hebben bijgevuld (een dienst nu wordt aangeboden door vele office supply chains) of als u wilt het zelf te doen. Zodra de cartridge gaat droog de eerste keer, zal de "slimme" chip verder te melden dat het leeg is, zelfs als je het hebt bijgevuld. De oplossing voor dit probleem is om de chip te resetten.

instructies

Hoe maak je een Epson Ink Chip Reset

1 Koop een Epson chip resetter. Leveranciers zoals Mr. Inkjet, MicroDirect en InkSupply alle verkopen relatief goedkoop Epson chip Resetters dat over en weer kan worden gebruikt. De meeste Resetters werken door de stekker in de contacten op de top van de cartridge en het gebruik van een elektrische lading naar "dwaas" de cartridge in geloven dat het vol is.

2 Lijn de contacten op de Epson cartridge met de uitsparingen of tanden (afhankelijk van de fabrikant) op de chip resetter. De twee sets van de inkepingen moet precies line-up.

3 Druk op de pinnen van de chip resetter en de contactpunten op de cartridge bij elkaar gedurende enkele seconden. Het kan nodig zijn om aanzienlijke druk uit te oefenen.

4 Bij de meeste chip Resetters, zal een LED-indicator groen knipperen wanneer de chip is gereset. Zodra dit gebeurt, is de chip gereset en je kan de cartridge gebruiken om af te drukken.