Hoe maak je een Wireless USB Stick Verbinding maken met een iBook Clamshell

Wireless USB-apparaten te voorzien van een draagbare Internet-oplossing. Het apparaat werkt door de oprichting van een netwerkverbinding met de service provider. Typisch, de apparaatinstallaties software die de verbinding opent, communiceert met het netwerk en stelt internetservice. De iBook G3, of clamshell, computer wordt geleverd met een USB-poort die de verbinding mogelijk maakt. Wanneer de software installeert, moet u de basisinformatie die nodig is om de service en de draadloze USB-compatibel is met het MacOS 9 besturingssysteem moet vestigen.

instructies

1 Steek de draadloze USB-stick in de USB-poort van de clamshell.

2 letter Selecteer aandrijving voor de USB-stick uit de map "Macintosh HD" en klik op het uitvoerbare bestand als het programma niet automatisch wordt uitgevoerd.

3 Klik op de "Next" of "Install" knop en voltooi de installatieprocedure. De software moet een icoon te creƫren in het menu "Toepassingen".

4 Dubbelklik op het pictogram "Macintosh HD" op het systeem Desktop, welke bestanden toont op de harde schijf van uw computer. Dubbelklik op het pictogram "Toepassingen" in de map "Macintosh HD".

5 Selecteer de draadloze USB-software icoon in de map 'Programma's'. Een nieuwe software-venster moeten openen.

6 Voer de vereiste informatie. Veel draadloze USB-apparaten vereisen dat u informatie over uw account of voltooien van een registratie proces. Op minimum, het telefoonnummer of rekeningnummer en wachtwoord voor uw account beschikbaar zijn. U kunt contact opnemen met uw service provider voor deze informatie. Voltooi het registratieproces en klik op het icoon "Safari" om het internet te surfen.