Hoe om PDF's naar Google Docs omzetten

Google Docs is een gratis online service van Google Inc, waarmee u documenten, spreadsheets, presentaties, tekeningen en nog veel meer online te creëren. waaronder PDF - - Eens gemaakt, kunt u deze documenten in verschillende bestandsformaten te downloaden die compatibel zijn met de populaire software programma's zijn, en of ze op te slaan in het originele formaat of te converteren naar een Google Documenten-indeling.

instructies

1 Open uw Google Documenten-account door in te loggen op de Docs homepage (zie bronnen) of het inloggen op Gmail en te klikken op de link in de linkerbovenhoek van het scherm.

2 Klik op het icoon "Upload" in de linkerbovenhoek van de Docs homepage. Dit brengt u naar de pagina Bestanden uploaden.

3 Klik op "Selecteer bestanden om te uploaden" en zoek het PDF-document dat u wilt converteren.

4 Klik op het vakje naast "tekst omzetten van PDF- of afbeeldingsbestanden naar Google Docs-documenten" te selecteren.

5 Klik op het pictogram "Start Upload" aan de onderkant van de pagina. Het bestand wordt geüpload naar uw Google Docs-account en omgezet naar de standaard .odt formaat met behulp van optische tekenherkenning.

6 Klik op 'Terug naar Google Docs' aan de bovenkant van de pagina om terug te keren naar uw startpagina van Google Documenten. Het geüploade bestand wordt weergegeven in uw lijst met bestanden met dezelfde naam als het oorspronkelijke bestand, maar in de Google Documenten-indeling.