Hoe vindt u My House gebruik van Satelliet Imaging

Hoe vindt u My House gebruik van Satelliet Imaging


Internet mapping kan dingen papieren kaarten kunnen alleen maar van dromen te doen. Online diensten niet alleen richtingen, ze verbinding maken met een satelliet-imaging systemen. U kunt de technologie te gebruiken om uw buurt, uw straat en je huis te zien. De kaarten zullen u geen afbeelding van een real-time met - je kinderen buiten spelen, zeggen - maar het niveau van detail is verbazingwekkend.

Google Maps

Voer uw adres in de zoekfunctie op Google Maps om een ​​kaart van uw buurt te brengen. Ergens op de afbeelding zie je een doos met een keuze tussen "Map" en "Satellite". Klik op "Satellite" en je krijgt het bovenaanzicht. Als u inzoomt, de resolutie wordt steeds gedetailleerder. Uiteindelijk zult u uw eigen huis te zien, maar je kan hebben om de grenzen van de kaart verschuiven naar uw huis in het oog te houden.

Mapping Met Bing

Microsoft's Bing zoekmachine biedt zijn eigen kaartdienst, die werkt op gelijkaardige principes. Voer uw adres in en brengt u de kaart straat. Om de satelliet te bekijken krijgen, klikt u op de "Bird's eye" tab zicht op de kaart. Zoom in totdat u de resolutie die u wilt. Het kompas symbool in een hoek van de kaart kunt u de afbeelding te draaien, zodat u uw huis kunt bekijken van voor-, achter- of zijkant.

alternatieven

MapQuest, Yahoo Maps en andere diensten werken op vergelijkbare wijze. Zet in de naam, overschakelen naar satelliet, in de zoom. Afhankelijk van de locatie, kunt u vinden u in staat om een ​​beter beeld te krijgen van de ene dienst over een ander bent. Met een mapping site, zoomen terug uit of het verschuiven van de grenzen van de kaart zal u een overzicht van uw huis en hoe zij betrekking heeft op de omgeving om je heen - straatjes, andere huizen, grote kruispunten en ga zo maar door.

Going Mobile

U kunt satellietbeelden vinden niet alleen op uw computer, maar met behulp van een mobile mapping app. Op Google Maps voor de iPhone, bijvoorbeeld, de "i" symbool in een hoek van de app brengt de mogelijkheid om een ​​reguliere kaart te zetten in een satellietkaart. De beelden kunnen niet zo scherp als wat je krijgt op een desktop of laptop, dat wel. Het exacte proces is afhankelijk van uw app en uw mobiele platform.

street View

Google's Street View en soortgelijke systemen maken gebruik van een andere aanpak. In plaats van te gaan met satellietbeelden, Google stuurde mensen reizen in heel Amerika zomaar wat foto's als zij gingen. Het combineren van de foto's met GPS om de exacte locatie te krijgen, creëren ze street-level panorama's die u in staat om uw huis te zien, draai de foto om de rest van uw straat. Street View is beschikbaar in vele delen van de wereld, maar is verre van universeel.