Hoe maak je een WordPress Blog Post

Het is eenvoudig om een ​​WordPress blog post te maken. Als u een nieuwe blog en zijn net begonnen, moet je leren hoe je een blog post op uw blog bij te werken te maken. WordPress is een van de meer populaire blogging platforms, en het is gratis en eenvoudig aan de slag. Of u wilt een zakelijke of persoonlijke blog te beginnen, kunt u uw eerste WordPress blog en blog post te maken in slechts een paar minuten.

instructies

Hoe maak je een WordPress Blog Post

1 Ga naar Wordpress.com aan te melden voor een gratis blog als je die nog niet hebt gemaakt. Als u een bestaande blog, krijg de login en het wachtwoord van uw e-mail. Als u de blog niet hebt gemaakt, krijgt de toegang tot informatie van de persoon die de blog gemaakt.

2 Ga naar uw blog admin dashboard omgeving. Toegang is door te typen in de blog-adres gevolgd door "/ wp-admin". Bijvoorbeeld, als je blog is gevestigd in 'myblog.com, "dan zou je" myblog.com/wp-admin "typen in de adresbalk om het dashboard te krijgen.

3 Klik op de "Schrijf een nieuwe post" knop op de eerste pagina van uw dashboard. Als alternatief kunt u op "Write" en vervolgens op "Post."

4 Typ in de titel en de volledige post tekst waar aangegeven. Bewerk het bericht door het toevoegen van foto's en links waar ze zijn behulpzaam. U kunt de blog tekst met functies zoals bullet points, citaten, en vet of cursief tekst opmaken. Toegang tot deze functies uit de werkbalk boven het tekstvak getiteld gelegen "Post."

5 Typ in tags, gescheiden met komma's, die worden gebruikt als zoekwoorden om het verkeer te verbeteren. Afvinken de gerelateerde categorieën of voeg nieuwe categorieën. Klik op de knop 'Publiceren' om een ​​blog post direct te maken of klik op 'Opslaan' om een ​​ontwerp om later te publiceren op te slaan. U kunt de post op elk gewenst moment bewerken.

Hints

  • Update uw blog vaker (op een wekelijks, tweewekelijks of dagelijkse basis) voor een betere zoekmachine optimalisatie voordelen. Blog posts zijn meestal ongeveer 100-300 woorden tot een minimum. Sommige bloggers schrijven meer berichten van 500-1.000 + woorden. De post lengte zal afhangen van factoren zoals uw voorkeuren, uw branche, en de frequentie van de updates. Overweeg het inhuren van een freelance schrijver of blogger om content te produceren en update uw blog.
  • Het publiceren van een blog post is voor het publiek beschikbare informatie zo te gebruiken voorzichtigheid-do private, persoonlijke of gevoelige informatie niet plaatsen. Handhaving van de juiste toon en stijl voor uw bedrijf of een professionele uitstraling.