Hoe u uw Gebruikersnaam Off Twitter Lists

Hoe u uw Gebruikersnaam Off Twitter Lists


Twitter is een social media netwerk, waarmee de gebruikers om status updates te posten in de vorm van micro-blog berichten van 140 tekens of minder. Deze updates zijn zogenaamde tweets. Het sociale aspect van de site met zich meebrengt gebruikers elkaar volgen om meer gemakkelijk te lezen elkaars tweets. Twitter laat haar gebruikers op de Twitter-feed die ze volgen in verschillende categorie├źn genoemd lijsten te scheiden. De lijsten die andere Twitter-gebruikers zet je op zijn zichtbaar voor iedereen, van je Twitter-profiel, maar als uw gebruikersnaam op de lijsten die u liever niet op, het is gemakkelijk om uw gebruikersnaam opstijgen iemands Twitter lijst.

instructies

1 Zoek uit wat geeft uw gebruikersnaam en is genoteerd aan. Meld u aan bij uw Twitter-account en klik op de link "Listed" aan de rechterkant. Dit brengt u naar een pagina met de weergave van alle lijsten waarop andere Twitter-gebruikers uw gebruikersnaam hebt toegevoegd. De lijst met namen wordt de syntax van "@ Twitteruser / lijstnaam" met "lijstnaam" is de naam van de lijst en "@Twitteruser" zijnde de gebruiker die u erop heeft gezet hebben.

2 Klik op de lijst af van waar je graag uw Twitter gebruikersnaam in te nemen.

3 Klik op de Twitter-gebruiker die de lijst gemaakt. Deze naam moet zichtbaar in de rechterbovenhoek van het scherm, hyperlinks onder de titel worden "Deze lijst is gemaakt door." Dit brengt u naar van die gebruiker profielpagina.

4 Blokkeer de maker van de ongewenste lijst. Klik op de "[username] block" link aan de rechterkant kolom, of klik op de widget-knop onder hun gebruikersnaam in het witte middelste kolom, en selecteer "Block" uit het drop-down menu. Dit zal onmiddellijk je af enige en alle lijsten waarop deze gebruiker die u heeft toegevoegd.

5 Deblokkeren van de gebruiker weer, als u dat wenst, door te klikken op de link 'deblokkeren' in de rechterkolom ziet, of door te klikken op de widget onder zijn gebruikersnaam in het midden witte kolom en het selecteren van de optie 'Deblokkeren'. Doe dit alleen als je wilt de gebruiker te deblokkeren. Hoe dan ook, heb je jezelf verwijderd van ongewenste vermelding van deze gebruiker.

Hints

  • U kunt ook proberen het verzenden van de gebruiker een directe bericht met de vraag hem of haar om u af te nemen van de specifieke lijst. Dit werkt vaak en u niet verwijdert uit alle lijsten die door deze persoon.
  • Het blokkeren van een gebruiker op Twitter wordt uw gebruikersnaam uit alle lijsten waarop deze gebruiker het heeft opgenomen te verwijderen. Als u wilt om jezelf van een aantal lijsten die door die gebruiker en niet anderen te verwijderen, moet je om te vragen opnieuw worden toegevoegd aan de gewenste lijsten nadat u deze stappen heeft voltooid.