Hoe te converteren naar Minus Plus in Access

Hoe te converteren naar Minus Plus in Access


Een van de meest handige functies van Microsoft Access is de mogelijkheid om berekende velden in query's te maken. Hiermee kunt u te manipuleren en te werken met uw gegevens als u wilt, zonder dat u nieuwe velden voortdurend te maken in uw database. Zo kunt u een berekend veld gebruiken in uw zoekopdracht om de negatieve getallen om te zetten in uw database tabellen in positieve getallen.

instructies

1 Meld u aan op uw computer en open Microsoft Access. Open de database die de negatieve getallen die u wilt converteren bevat.

2 Ga naar het gedeelte queries van de database venster en maak een nieuwe query. Selecteer de tabel die de negatieve getallen bevat. Kies de velden die u wilt opnemen in de query wilt opnemen. Inclusief het veld dat de negatieve getallen bevat.

3 Open de query-venster en plaats uw cursor aan de rechterkant van het laatste veld. Maak een berekende query met behulp van de syntaxis "plusteken: Abs ([Negatief])", waar plusteken is de naam van het nieuwe veld dat u maakt en Negatief is het veld met de negatieve getallen.

4 Klik op de "Run" knop op de werkbalk om de query uitvoeren en de resultaten zien. De knop Run ziet eruit als een uitroepteken. Klik op de knop "Save" en geef de query een beschrijvende naam.