Hoe de processor te upgraden in de Dell 2350

Hoe de processor te upgraden in de Dell 2350


Uw Dell Dimension 2350 processor zou moeten upgraden als uw computer niet zo snel als vroeger en uw taak manager toont een aanzienlijke hoeveelheid CPU-gebruik wanneer het proberen om eenvoudige dingen zoals het openen van een programma dat u elke dag gebruikt doen functioneert. Dell Dimension 2350 modellen maken gebruik van de processor socket 478. Probeer niet met een andere soort processor of anders dat u zou niet alleen de processor, maar je hele systeem beschadigen.

instructies

1 Draai de computer met de achterkant naar u toe, en verwijder alle kabels van de achterkant.

2 Verwijder de twee schroeven die het recht op zijn plaats en til de kap eraf. Je hebt geen schroevendraaier nodig om deze schroeven te verwijderen. Gebruik gewoon je vingers.

3 Maak de grote ventilator van het centrum van uw moederbord en verwijder deze. Koppel de voedingskabel van het moederbord.

4 Til de processor socket hendel onder waar de fan zat, en til de processor uit.

5 Seat de nieuwe processor op de aansluiting met de kleine gouden pijl in dezelfde richting als de pijl bedrukt het stopcontact's. Laat de socket hendel om de processor vast te zetten.

6 Veeg de ventilator die op de oude processor zat met een droge doek om pasta die was op het te verwijderen.

7 Doe wat thermische pasta in het midden van de processor en het gelijkmatig spreiden zodat het oppervlak bedekt. Neem niet meer dan een druppel pasta.

8 Seat de ventilator op de top van de processor en klem hem op het moederbord socket. Vergeet niet om de 4-pins stroomkabel aan te sluiten op het moederbord. Sluit uw computer en sluit de kabels. Zet hem weer aan.

Hints

  • Ga niet verder met dit werk zonder de juiste aarding. Aard uzelf door een geaard metalen paal of deurknop. Dit beschermt uw componenten door statische elektriciteit die hen doodt.