Hoe kan ik Skype gebruiken in een niet-Wifi Area

Skype is een online dienst die de lokale en lange afstand telefoon tarieven in de hele wereld biedt voor 2 cent per minuut en een lagere naar vele plaatsen. Mensen vaak gebruik maken van Skype via WiFi-netwerken om te bellen en gebeld voor gratis op voorwaarde dat een abonnement in gebruik is ontvangen. Echter, Skype biedt een scala aan instrumenten, zoals het aantal "to go" die het mogelijk maakt individuen om de dienst waarbij elke bedraad internet of niet-WiFi-netwerk bestaat gebruiken.

instructies

1 Het opzetten van een Skype To Go-telefoonnummer. Dit is een nummer waarmee je telefoontjes op de Skype-tarief met behulp van uw Skype Credit of maandelijks abonnement te maken. Stel het telefoonnummer via de officiële website van Skype nadat u krediet te kopen; dan moet je het telefoonnummer van waar je bellen in te voeren en kies een speciale pincode moet worden gebruikt bij het aanroepen van uw Skype To Go telefoonnummer.

2 Kies uw Skype To Go-nummer in een niet-WiFi-zone op een mobiele telefoon of land-line. Volg de opdrachtprompts bij het aanroepen van uw Skype-nummer moet vormen om een ​​contact telefoonnummer te kiezen.

3 Download en installeer de Skype-software op elke computer station die een breedband internetverbinding heeft; Skype kan worden gedownload vanaf www.skype.com. Sluit een headset en / of microfoon aan op de computer om te gaan praten tijdens een telefoongesprek.

4 Open de Skype-software en beginnen te bellen aan iedereen die het gebruik van uw headset op voorwaarde dat u een Skype-abonnement en / of krediet. Kies de naam van een contactpersoon en klik op de "Call telefoon" groene knop om het nummer te kiezen. U kunt ook kiezen voor de "Call Phones" optie om de grote telefoonnummer pad te brengen en voer het telefoonnummer van uw keuze.