Hoe opmaken werkblad groepen in Excel

Het voordeel van groeperen werkbladen samen in Microsoft Excel 2007, is dat je ze allemaal op hetzelfde moment kunnen opmaken. Dit zorgt voor een uniforme uitstraling van de werkbladen in de groep en kan bespaart u een hoop tijd het formatteren van alle werkbladen individueel. Blijf lezen om erachter te komen hoe u alle werkbladen in een groep op hetzelfde moment kunnen opmaken.

instructies

1 Start Microsoft Excel 2007 en open een bestaande werkmap die werkbladen die samengebracht worden om een ​​groep te vormen bevat.

2 Kijk naar de bladtabs in de linker bovenhoek van het scherm Excel. De bladtabs dat wit zijn vertegenwoordigen de werkbladen die deel uitmaken van de groep.

3 Klik op een wit blad tab, zodat u brengen een van de werkbladen die zijn in het werkblad groep. Het maakt niet uit welke je kiest, de opmaak wordt toegepast op alle werkbladen in de groep.

4 Selecteer de cellen in het werkblad dat u wilt opmaak toepassen op in de geselecteerde cel op dit werkblad en de andere werkbladen in de groep.

5 Breng de opmaak van de cellen, zoals een grens, in de schaduw stellen, formule, functie of kolombreedte.

6 Markeer en klik op een andere witte tabblad naar een ander werkblad in dezelfde groep op te roepen. Merk op dat dezelfde cellen die werkblad ook hebben dezelfde opmaak toegepast.

7 Opheffen het werkblad groep als je eenmaal klaar bent met het opmaken van de cellen die u wilt opmaken in de werkbladen.