Hoe de Chrome-browser van Google installeren

Chrome is de nieuwste internet-browser op de steeds veranderende internet browser wereld te betreden. Deze is gemaakt door Google en stimuleert een zeer eenvoudige interface en snelle browsen. En terwijl de jury is nog steeds uit over welke browser echt het beste is, Chrome is een goede browser te nemen voor een spin, als om geen andere reden dan het is van Google.

instructies

Hoe de Chrome-browser van Google installeren

1 Ga naar de hoofdpagina van Google Browser Chrome.

2 Klik op de Download Google Chrome knop aan de rechterkant van het scherm. Wanneer u wordt gevraagd, selecteert u "Run" in plaats van "Download".

3 Zodra de installer begint, moet u enkele gegevens in te vullen en klik door de verschillende optie-schermen. U krijgt de gelegenheid om een ​​aantal fundamentele opties door de verschillende schermen te selecteren, zoals het creëren van een pictogram op het bureaublad en het maken van Chrome de standaardbrowser hebben.

4 Nadat de installatie is voltooid, start u de computer. Hoewel deze stap is optioneel zijn, is een goede vuistregel altijd opnieuw nadat een programma om een ​​behoorlijke opstarten garanderen.

5 Nadat uw computer komt terug op, klik op het icoon 'Google Chrome' op uw bureaublad om uw eerste sessie te beginnen. De browser zal vragen of u wilt uw bladwijzers uit andere browsers importeren of als u wilt Chrome uw standaard browser (opnieuw). Nadat u deze vragen te beantwoorden, zal je met succes hebt gedownload en geïnstalleerd Chrome, de eerste internet browser van Google.

Hints

  • Het is een goed idee om bladwijzers uit bestaande browsers in Chrome te kopiëren. De bookmarks niet weg te gaan in je andere browsers, ze zijn gewoon toegevoegd aan Chrome, dus er is echt geen nadeel aan deze optie.
  • Hoewel het verleidelijk om Chrome de standaardbrowser onmiddellijk zou kunnen zijn, is het het beste om een ​​gevoel voor te krijgen voordat deze optie te selecteren, alleen maar omdat je nooit weet of je het nu leuk vindt of niet nadat je het hebt gebruikt voor een tijdje.