MS Schilderende Hulpmiddelen Functies

MS Schilderende Hulpmiddelen Functies


Microsoft Paint is een basic computer graphics programma vinden op de meeste personal computers met een Windows-besturingssysteem. Beelden gemaakt in MS Paint worden doorgaans opgeslagen als GIF, Windows bitmap, PNG, TIFF of JPEG-bestanden. Oorspronkelijk MS Paint alleen gebruikers in staat stelde om zwart-wit foto's te maken, maar nu gebruikers kunnen schilderen in een volledige waaier van kleuren met eenvoudige, gebruiksvriendelijke hulpmiddelen.

kiezen

De "Select" gereedschap eruit als een ster of een rechthoek geschetst met hash lijnen. De stervorm is de "Free-Form Select" tool die u toelaat om een ​​deel van een beeld dat om het even welke vorm te selecteren. De knop met de afbeelding van een rechthoek kunt u een rechthoekig gebied binnen een afbeelding te selecteren.

Gom

Onder de ster "Select" tool is de "Eraser" tool. Hierdoor kunt u kleine delen van het beeld wissen door het slepen van de muis over het gedeelte dat u wilt verwijderen.

emmertje

De "Fill Tool" ziet eruit als een pot die verf morsen van het heeft. Wanneer u een deel van uw afbeelding met de linkermuisknop selecteert, wordt de voorgrond kleur te vullen met een kleur. Wanneer u een deel van uw afbeelding met de rechter muisknop selecteert, zal de achtergrond van het beeld vullen met een kleur.

Pick Color

De knop met de afbeelding van een pipet is de "Pick Color" tool. Hierdoor kunt u een voorwerp waarvan u de kleur wilt kopiëren en het gebruik van de kleur elders in het beeld te selecteren.

Vergrootglas

Naast de knop "Kies Kleur" is de "vergrootglas" knop, die eruit ziet als een vergrootglas. Het selecteren van deze tool zal u toelaten om in een uit een beeld te zoomen.

Potlood en Penseel

De knop met een afbeelding van een potlood in het is de "Free-Form Line" tool. Het staat u toe om lijnen te trekken door te klikken en te slepen uw computermuis.

Het beeld van de verfkwast naast de afbeelding van het potlood is de "Brush" tool. Gebruik dit om een ​​dikke lijn op uw afbeelding met verschillende borstel vormen poetsen.

airbrush

De "Airbrush" gereedschap toets heeft het beeld van een verf kan erin. Deze tool stelt u in staat om te "spuiten" een gebied van de afbeelding met een kleur naar keuze.

Tekst

De "Text" tool is naast de afbeelding van de verf kan, en heeft de letter "A" op het. Gebruik dit om tekst rechtstreeks op uw foto typen.

Line en Curve

De "Line" knop heeft het beeld van een diagonale lijn in. Gebruik deze tool om rechte lijnen te tekenen in uw foto.

Om een ​​curve te tekenen, klik op de knop met de afbeelding van een curvy lijn in. De "Curve" tool stelt u in staat om een ​​lijn te trekken met één of twee bogen in.

Rechthoek

De "rechthoek" tool heeft een beeld van een rechthoek met een ononderbroken lijn op de knop getrokken. Gebruik deze tool om rechthoeken te trekken in uw foto.

Veelhoek

De "Polygon" tool is naast de "rechthoek" tool. Deze tool stelt u in staat om meerdere regels in verschillende hoeken om de vorm van een veelhoek vormen.

Ellipse en Afgeronde rechthoek

Linksonder tool met de vorm van een ovaal in het is de "Ellipse" tool. Maak cirkels en ovalen door het selecteren van dit instrument en de computer muis diagonaal te slepen na het klikken op een plek in de afbeelding.

Teken een rechthoek met afgeronde hoeken door het selecteren van de laatste gereedschap in MS Paint. Gebruik de "Afgeronde rechthoek" tool op dezelfde manier zou je de "Ellipse" tool.