Hoe kan ik Mijlpalen voor Website Projects Bepaal

Hoe kan ik Mijlpalen voor Website Projects Bepaal


In de wereld van design en web development, heldere communicatie is de sleutel om ervoor te zorgen dat uw cliënt krijgt precies wat hij wil. Sinds web-projecten enorm breed kan worden in omvang, het afbreken van het project in mijlpalen set maakt het makkelijker voor de klant om het project planning te begrijpen en makkelijker voor u om het project in ordelijke stukken te volbrengen. Wanneer je voor het eerst een ontmoeting met de opdrachtgever, bepalen de mijlpalen waarbij u de voortgang kan melden, extra vergaderingen te houden en maken de meeste vooruitgang aan het project lading.

instructies

1 Maak kennis met de klant en het creëren van een site map en de algemene schets voor de website van het project. Je moet aan de algemene strekking van het project te begrijpen, met inbegrip van alle bijzondere eigenschappen de klant wil voor de website, zoals flash animatie of shopping cart software. Terwijl met de opdrachtgever, een lijst van alle functies en verantwoordelijkheden die moeten worden ingevuld voordat de klus geklaard is.

2 Breek het werk in hanteerbare stukken na uw eerste vergadering. doelstellingen Group samen om vier of vijf mijlpalen te creëren voor het project als geheel. Bijvoorbeeld, ontmoeting met de klant, het creëren van een mockup van de site en het verzamelen van voorlopige informatie vormt de eerste mijlpaal, terwijl het ontwerp werk en mockup tweaken maak een andere.

3 Label elke groep van componenten als een specifieke mijlpaal. Zo kan de eerste fase worden gelabeld de conceptie fase, terwijl het centrale gedeelte ontwerp. De finale mijlpalen moeten omvatten componenten zoals het testen, de presentatie en het onderhoud. Dit maakt het project lijken meer beheersbaar, omdat het is opgedeeld in beknopte en haalbare doelen.

4 Noteer uw doelen en mijlpalen en een kopie van het document te geven aan iedereen die aan het project. Wijzig de mijlpaal lijst als u doorgaat met het project om ervoor te zorgen dat iedereen in het team is op dezelfde pagina als mijlpalen worden bereikt en onderdelen worden afgerond in de loop van het project.

5 Houd uw cliënt in de lus en hem te melden bij de voltooiing van elke mijlpaal. Dit laat hem weten dat je hard werkt en het maken van de voortgang op de website van het project. Het brengt ook de reikwijdte en onderdelen van de website in termen begrijpelijker leek. Een cliënt kan niet begrijpen HTML of cascading style sheets, maar hij zal begrijpen wanneer de homepage ontwerp is voltooid of de website is functioneel.