Tutorial over hoe je een Monitor Repair

Tutorial over hoe je een Monitor Repair


Wanneer een computer monitor niet goed werkt, kan het uw werk nog steeds te brengen naar een stand. Veel beeldscherm kwesties en problemen kunnen worden opgelost door een instelling te wijzigen of het doen van kleine reparaties. In sommige gevallen wordt een nieuw scherm nodig is. Vervangende schermen zijn beschikbaar voor alle laptops en desktop-schermen zullen werken met alle computers, zolang de juiste kabel wordt gebruikt.

instructies

1 Bevestig een scherm dat niet synchroon loopt met de computer. Controleer of de monitor kabels en zorg ervoor dat ze in de juiste poorten. Als de kabels los, draai ze om een ​​betere verbinding te maken. Controleer de uitgangsniveaus van de computer overeenkomen met de ingangsniveaus op de monitor. Reset het signaal timing van de computer naar de specificaties van de monitor aan te passen.

2 Lijn beeld op het scherm, zodat het in het midden. Ga in het menu van de monitor en pas de H-size, V- grootte, H-fase of v-center-instellingen. Controleer het signaal timing van de computer en vergelijken deze met de specificaties van de monitor.

3 Lichter of donkerder een computermonitor. Stel het contrast en de helderheid instellingen op de monitor.

4 Stop een scherm beweegt. Controleer het gebied rond de monitor en alle items die een magnetisch veld uitstralen verwijderen. Controleer de spanning van het stopcontact en zorg ervoor dat het wordt het uitzenden van de juiste spanning.

5 Problemen met een monitor met geen beeld. Controleer alle kabels om te zien of ze in de juiste poort en controleer op losse kabels. Herstart de computer en monitor. Verlichten het scherm via het menu op de monitor. Als de monitor niet krijgt macht zal het lampje niet branden. Dit zou kunnen betekenen een slechte power kabel of de monitor uit is gegaan. Als het lampje gaat branden, maar niet groen, is het niet ontvangen van een signaal van de computer.

6 Fleuren vage beelden. De donkerheid instellingen op het beeldscherm. Als het scherm niet verbetert, controleer dan opnieuw op de computer of het sluiten en openen van de laptop een paar keer. Hiermee wordt vaak het scherm en zet de backlight.

7 Fix elkaar gegooid beelden. Sluit de monitor aan op een andere computer. Als het scherm niet door elkaar gegooid, controleer dan de videokaart drivers van uw computer. Installeer een nieuwe driver. Als de bestuurder het scherm niet oplost de videokaart zal moeten worden vervangen.

Hints

  • Als een laptop scherm vervangen moet worden, bezoek de website van de fabrikant en krijgen instructies over hoe u het scherm te vervangen. De meeste laptop schermen kunnen worden vervangen in een kwestie van enkele uren.