Hoe kan ik een briefhoofd in Illustrator Maak

Hoe kan ik een briefhoofd in Illustrator Maak


Adobe Illustrator, een vector graphics editing programma, kunt u sjablonen voor zakelijke correspondentie materialen te creëren. Een programma dat professionele grafisch ontwerpers gebruiken, Adobe Illustrator heeft vele mogelijkheden om een ​​professioneel briefhoofd te creëren. Voor consistentie, kunt u het briefpapier op te slaan en later te gebruiken hetzelfde ontwerp elementen voor andere gedrukte zakelijke materialen zoals enveloppen en visitekaartjes.

instructies

1 Lancering Adobe Illustrator.

2 Klik op "File" en kies "Nieuw" om een ​​nieuw document te maken. Kies een 8 1/2 openen door 11 document.

3 Selecteer het gereedschap Rechthoek of het gereedschap Afgeronde rechthoek.

4 Klik op een punt een beetje buiten een van de twee bovenste hoeken en sleep de cursor tot je de maat te krijgen en de vorm die u wilt. De bovenkant en zijkanten van de rechthoek moet buiten het document zodat de kleur vult de randen afgedrukt.

5 Gebruik het mes gereedschap om de rechthoek te snijden en maak ontwerpen. Vul de snede met een andere kleur.

6 Klik op "Bestand", klik op "Place" en kies imago van het bedrijf logo of een andere afbeelding die u wilt gebruiken in het briefpapier. Klik op "Link" en klik op "Place." Als uw bedrijfslogo is een Adobe Illustrator-bestand, in plaats daarvan klikt u op "File", klik op "Open" en kies het bestand. Om het beeld te verplaatsen, te selecteren en sleep deze terwijl u de "Alt" knop in Windows of de "Option" knop in Mac. Als u het formaat wijzigen, selecteert u de "Scale" gereedschap uit de Toolbox, klik op de afbeelding terwijl "Alt" of "Option" en typ het percentage van de nieuwe grootte in vergelijking met de oude. Bijvoorbeeld, om het drie keer zo groot, type "300%" in de Schaal tekstvak te maken.

7 Klik op de "Type" tool icoon, klik en sleep de cursor naar een tekstvak te maken. Klik op de tekst gebied en typ de bedrijfsnaam, contactgegevens en andere informatie die u wilt invoeren. Markeer de tekst en pas de lettertype en grootte, totdat u het gewenste effect te krijgen.

8 Klik op "Bestand", klik op "A Save Copy" en voer een bestandsnaam voor het bestand.