Hoe te gebruiken Fool Keylogger Logs

Hoe te gebruiken Fool Keylogger Logs


Keyloggers zijn een ernstige bedreiging voor de veiligheid van uw online accounts en wachtwoorden. Wanneer u op uw eigen pc, kunt u anti-virus en anti-spyware programma's gebruiken om uw gegevens te beschermen tegen wordt opgenomen door een keylogger. Maar als je op een openbare computer in een bibliotheek of een internetcafé, heb je geen controle over hoe goed het systeem is beschermd tegen toetsaanslag-logging-programma's. In gevallen als dit, kunt u gespecialiseerde technieken gebruiken om logs van de keylogger is gek en ervoor zorgen dat ze zinloze informatie bevatten.

instructies

1 Open het systeem web browser naar de site die u wilt inloggen op.

2 Zet de cursor in het veld waar je zal het typen van gevoelige informatie. Typ de eerste letter van de gebruikersnaam of wachtwoord dat u invoert.

3 Klik elders in het venster zodat de cursor verdwijnt uit het veld. Typ een reeks van willekeurige karakters.

4 Selecteer het veld waar je gevoelige informatie aan het typen bent. Voer het volgende teken van het wachtwoord of gebruikersnaam. Klik buiten het veld en typ willekeurige tekens weer.

5 Herhaal het proces van het typen van een karakter van de gebruikersnaam of wachtwoord in het veld, gevolgd door een reeks van willekeurige tekens elders op het scherm tot de gebruikersnaam of wachtwoord volledig is ingevoerd.

Hints

  • Gebruik het toetsenbord op het scherm als deze beschikbaar is voor nog meer beveiliging tegen keylogging programma's.