Hoe het opzetten van Taxonomie in Drupal

Drupal's taxonomie functie is ontworpen om u te helpen de inhoud te categoriseren - al dan niet met labels zoals die op een blog of met standaard categorieën. Aan de slag en het opzetten van uw taxonomie in Drupal is eenvoudig. Taxonomie is opgebouwd uit de woordenschat en termen. De woordenschat lijkt op een paraplu met termen eronder. Een voorbeeld van een woordenschat zou kunnen zijn "Categorie" en een monster term eronder zou kunnen worden "Automotive."

instructies

1 Log in op uw Drupal website en klik op "structuur."

2 Klik op de link "Taxonomie". Klik op "Add Woordenschat."

3 Maak een naam voor uw woordenschat. Voorbeeld woordenlijsten kunnen worden "Categorieën" of "Tags." Klik op "Opslaan" om de woordenschat te maken.

4 Klik op "Terms toevoegen" naast de naam van woordenschat. Voeg de gewenste termijn. Bijvoorbeeld, zou je kunnen toevoegen in de rubriek "blog-berichten" als je met behulp van de "Categorie" woordenschat. Typ een beschrijving voor het, indien gewenst. Dit toont alleen in panel van de beheerder. Stel de URL alias als de naam van het woord. Klik op 'Opslaan'.

5 Herhaal dit proces om zoveel termen toevoegen als u wilt. Elke woordenschat kan een onbeperkt aantal termen te houden.

6 Klik op "Structuur" en klik op "Content types." Klik op 'Bewerken' naast de link "artikel".

7 Klik op "Manage Fields." Scroll naar beneden naar het gedeelte 'Nieuw veld toevoegen ". Klik op de selector en kies "Term Reference." Dit voegt het veld in om het artikel editor waarmee je of tag artikelen en blog posts te categoriseren. Typ de naam in het "Label" en "Field" boxen. Klik op 'Opslaan'. Nu, als je een nieuw artikel te maken, zie je de term referentiekader onder de tekst editor. Hier kunt u de categorie van het artikel te selecteren of toe te voegen toepasselijke markeringen.