Hoe kan ik een object in Photoshop RESHAPE

Hervormen van een object in het echte leven, zoals het maken van een ronde bal in een puntige verkeerskegel, kan dicht bij een onmogelijkheid, maar dit op uw computerscherm, zoals bij de Adobe Photoshop-software, is zo snel als het maken van een paar muisklikken . Adobe Photoshop hulpmiddelen helpen ontwerpers maken - en opnieuw te maken - een object in een nieuwe vorm.

instructies

1 Open Photoshop. Klik op het menu "Bestand", dan "Open." Blader naar de foto met het object te hervormen, en dubbelklik op de afbeelding. Wanneer het beeld verschijnt, druk op de "Ctrl" en de toetsen "+" bij elkaar om in te zoomen tot het object te hervormen neemt het grootste deel van het scherm.

2 Klik op de "Lasso" tool op het paneel 'Extra. Teken de omtrek rond het object te hervormen. Klik met de rechtermuisknop in het overzicht en selecteer "Layer via Copy." Een nieuwe "Layer 1" wordt toegevoegd, met alleen het object op het palet Lagen in de rechterbenedenhoek van het scherm.

3 Klik op het icoon van de oogbol links van de achtergrondlaag in het palet. Dit verbergt - maar niet verwijderd - de laag zodat u kunt werken op het object.

4 Open het menu Bewerken en klik op "Transform." Selecteer "Warp." Een raster van negen vierkantjes rondom het object.

5 Slepen of trek op de dozen in de hoeken van de vierkanten of een van de cirkels rond de rand van de kwadraten. Blijven "warp" het object totdat deze in de gewenste vorm. Druk op de "Enter" op het toetsenbord om de reshape plegen en verwijder het rooster van de vakken.

6 Klik op de ruimte voor de oogbol pictogram te dwingen de Background laag te voorschijn. Klik op de kleine bekleed pictogram in de rechterbovenhoek van het palet Lagen en kies "Merge Down." Nu de twee lagen één keer op het voorwerp weer op de achtergrond.

7 Klik op het menu "Bestand" en vervolgens op "Opslaan als." Geef de afbeelding een nieuwe naam en klik op de knop "Opslaan".