MySpace Photo Editor Effecten

MySpace Photo Editor Effecten


Als u foto's uploaden om te delen op MySpace, kunt u wijzigingen aanbrengen in uw foto's met behulp van de MySpace Photo Editor te maken. U kunt een foto bijsnijden, de grootte veranderen en speciale effecten toe te voegen aan een foto. Er zijn vele special effects, zoals "grijstinten", "Color Sketch" en "Pixel uit te kiezen in MySpace." Dit kan een leuke manier om te spelen met en aanpassen van uw foto's zijn.

Blur Edges

De "Blur Edges" effect in MySpace wordt gebruikt om de randen van een foto vervagen. Als u de randen van een foto vervagen, kunt u de knop te slepen op de "Zachtheid" bar te veranderen hoe een groot deel van de randen zijn wazig. Dit effect kan handig zijn als de randen van een gescande foto look ruwe of u wilt vervagen iets eerder dan te snijden het beeld.

grijstinten

De "Greyscale" effect is een andere optie die je hebt voor het wijzigen van een afbeelding op MySpace. Wanneer u het Grijswaarden effect toe te passen, de kleur wordt zwart en wit en heeft verschillende grijstinten.

Pop Art

De "pop-art" effect op MySpace Photo Editor maakt een foto eruit ziet als een beeld uit een oude pop album. Wanneer u de Pop Art-effect toe te passen, uw beeld zien als vier kleinere versies en verandert de kleur van veel felle kleuren. De pop-art effect heeft een geavanceerde optie die u kunt gebruiken om het beeld van de Pop Art fade-out, zodat het originele beeld verschijnt op de achtergrond.

color Sketch

U kunt de "Color Sketch" effect door te klikken op de "Meer" knop bij het bekijken van de MySpace Photo Editor effecten. Wanneer u de Color Sketch effect toe te passen, uw afbeelding kijkt als het werd getekend met kleurpotloden.

Nachtzicht

Wanneer u de "Nightvison" effect toe te passen op een afbeelding, de afbeelding verschijnt alsof je bladert door nachtkijkers. De foto toont in een schaduw van groen.

pixelate

De "Pixelate" effect is een andere optie die u kunt selecteren om een ​​beeld aan te passen in MySpace. Wanneer u dit effect toe te passen, uw afbeelding zien als pixels. U kunt de pixelgrootte aanpassen door het schuiven van de knop op de "Pixel Size" bar. Je kunt zelfs de pixelgrootte zo groot dat je niet kunt maken de details in het beeld te maken.