Hoe Set Up Dell Wi-Fi

Het opzetten van Dell Wi-Fi is een taak die gaat om het gebruik van het internet in uw huis of kantoor een stuk eenvoudiger. Door het combineren van de kracht van je breedbandmodem met de wire-free browsing lifestyle wordt geboden door een draadloze router, een Dell Wi-Fi-verbinding zorgt voor een hoge snelheid surfen op elke draadloze computer die zich binnen het bereik van uw router. Dit bereik kan zelfs een beetje buiten het huis uit te breiden, zodat het verplaatsen van de bank met je laptop en op uw veranda wordt al snel een aangename mogelijkheid.

instructies

1 Let op uw Dell-computer en ervoor te zorgen dat uw netwerk hardware correct is aangesloten op de Dell. Ten eerste, trek de stekker van de breedbandmodem uit het stopcontact of een overspanningsbeveiliging. Zoek vervolgens uw draadloze router, draai het om en controleer de rug. Steek de netwerkkabel in de poort van de beursgenoteerde hetzij als WAN, Internet, of WLAN-router. Houd in gedachten deze haven notering zal variëren op basis van uw router model, dus check de handleiding indien nodig.

2 Sluit de high-speed modem op de voedingsbron. Het moet de modem dan een minuut om opnieuw te initialiseren. Zodra het heeft, ervoor te zorgen dat de router kabel is aangesloten op de draadloze router. Dit slot moet het WAN, internet of WLAN-sleuf zijn.

3 Vind het webadres dat wordt geleverd door de fabrikant van de router. Dit webadres zal in uw draadloze router documentatie en stelt u in staat te stellen de veiligheid van uw draadloze netwerk op uw Dell. Dit adres zal in het URL-werkbalk in uw browser worden ingevoerd.

4 Reageer op de aanwijzingen op de website als ze worden geladen. U wordt eerst gevraagd om een ​​SSID (of netwerknaam) voor uw router te maken. Dan krijg je een wachtwoord dat bij uw Dell Wi-Fi-netwerk privé en ontoegankelijk door buitenstaanders zal blijven kiezen. Dit wachtwoord is van uw keuze, maar overwegen een combinatie van cijfers, letters en symbolen om uw wachtwoord moeilijker te kraken te maken.

5 Selecteer een type gegevenscodering. De data-encryptie zal bepalen met welke methoden je de zekerheid is gesteld op uw Dell Wi-Fi-netwerk. WPA-beveiliging is te verkiezen boven WEP als gevolg van de sterkere encryptie. Het is ook belangrijk op te merken dat sommige oudere netwerkapparatuur ondersteunt de WPA-standaard, dus gebruik wat uw netwerk-apparatuur in de eerste plaats ondersteunt.

6 Sla uw Dell Wi-Fi-netwerk verandert.

7 Gebruik uw Dell om uw nieuwe netwerk aan te sluiten. Klik op het netwerkpictogram in de rechterbenedenhoek van het Windows-toolbar op uw Dell. Dit zal leiden tot een lijst van draadloze netwerken in uw omgeving. Klik op degene die uw SSID draagt ​​en voer uw wachtwoord in om aan te sluiten.