Hoe maak je Macbook gebruiker Voeg toe aan netwerk

Hoe maak je Macbook gebruiker Voeg toe aan netwerk


Het toevoegen van een nieuwe gebruiker aan uw Macbook is een goed idee als u uw computer te delen. Hierdoor kan elke persoon om een ​​aparte plaats voor zijn of haar persoonlijke bestanden. Deze functie kan ook worden gebruikt als u wilt een gescheiden boekhouding voor zakelijke en persoonlijke middelen. U kunt bestanden tussen de Macbook en de Windows-netwerk te delen door het invullen van een paar stappen.

instructies

Voeg Macbook Gebruiker Computer

1 Klik op het Apple-pictogram, dan "System Preferences" en vervolgens "Accounts."

2 Klik op het pictogram + aan de onderkant linkerkant van het scherm om een ​​nieuwe account toe te voegen. Als er een foto van een slot in de buurt van dit icoon, moet u klikken op het slot en voer uw huidige gebruikersnaam en wachtwoord voordat u een nieuwe account kunt toevoegen.

3 Typ een gebruikersnaam en wachtwoord voor de nieuwe account. U kunt ook voorkeuren voor welke functies je wilt dit account te kunnen openen bij te werken.

4 Klik op "Create Account", en een nieuwe account wordt aangemaakt.

Voeg Macbook gebruiker naar Windows Network

5 Meld u aan bij uw favoriete Macbook gebruikersaccount.

6 Schakel de optie voor delen op. Voordat u uw Mac naar uw Windows-netwerk kunt toevoegen, moet u het delen mogelijk te maken. Klik op het Apple-pictogram, dan "System Preferences" en vervolgens op "Sharing ', dat is in het kader van het internet en draadloze gedeelte.

7 Selecteer de "File Sharing" box. Selecteer het selectievakje naast "File Sharing" om het mogelijk te maken. Klik op 'Opties' en vervolgens 'Deel bestanden en mappen via SMB "en vervolgens" Klaar. "

8 Selecteer de "Windows Sharing" optie in te schakelen. Als u een optie die zegt: "Windows Sharing," hebben selecteer het en klik op 'Accounts'. Selecteer de accounts die u gebruikt om verbinding met het netwerk, klikt u vervolgens op "Klaar."

9 Het opzetten van de werkgroep op uw Mac door te klikken op het pictogram "Network" onder systeemvoorkeuren. Selecteer de juiste netwerkadapter, klik op 'Geavanceerd' en vervolgens 'wint. " Typ een naam in het veld 'Workgroup', klikt u op "OK."

10 Toegang tot uw bestanden. Je moet nu in staat om bestanden en schijven delen tussen je Mac en Windows-systemen.

Hints

  • Stap 4 Ingevolge artikel 2 is alleen van toepassing als u gebruik maakt van Mac OS Tiger.
  • Als u problemen ondervindt bij het delen tussen computers, controleer je firewall-instellingen op uw Mac en uw Windows-systemen. U wilt toegang tot de instellingen, zorg dan dat het delen is ingeschakeld.