Wat is WinZip voor gebruikt?

WinZip is een hulpprogramma dat comprimeert of decomprimeert computer software en data bestanden, zodat gebruikers "zip" "bestanden in een kleinere, enkel pakket of" uit te pakken "een groter pakket in zijn afzonderlijke componenten. WinZip is verkrijgbaar in zowel gratis als betaalde versies.

Betekenis

WinZip is een waardevolle hulpprogramma waarmee bestanden worden gecomprimeerd voor opslag of om veilig te vervoeren. Dit bespaart tijd, bandbreedte en ruimte.

Functie

De gegevens in het bestand wordt gescand redundantie en een code die kan worden afgekort wordt opgeslagen in een eenvoudige verkorte code. Het laat ook het gebruik van verschillende soorten gecomprimeerde bestanden flexibiliteit.

Kenmerken

Samen met de compressie-functie, maar maakt het ook mogelijk de gebruiker te versleutelen en beveiligen met een wachtwoord de gegevens om het te verbergen voor nieuwsgierige ogen.

Grootte

WinZip heeft een kleine footprint en neemt niet veel ruimte innemen. Het doet zijn werk efficiƫnt en niet interfereert met andere programma's.

overwegingen

Het kan worden gedownload in een gratis trial-versie, of u kunt een volledige versie te kopen met nog veel meer functies, waaronder e-mail ondersteuning.