Hoe wordt Pagina-einden invoegen in Microsoft Excel 2003

Veel mensen maken gebruik van geavanceerde spreadsheet-software applicaties, zoals Excel, om gedetailleerde financiële budgetten voor zowel werk als thuis gebruik maken. De vele functies die momenteel worden aangeboden in de nieuwste versies van deze software kan de eindgebruiker te verbeelden op zoek spreadsheets te maken. Bladen die zelfs op meerdere pagina's dankzij functies, zoals de pagina-einde kan worden afgedrukt.

instructies

1 Selecteer het gebied waar u wilt pagina-einden in te voegen. Om dit te doen moet doen met de linkermuisknop op het gebied van de spreadsheet waar je zou willen om een ​​pagina in te voegen.

2 Plaats de gewenste pagina-einde. Ga naar het tabblad "Invoegen" op de taakbalk en selecteer "Pagina-einde" om een ​​pagina in te voegen.

3 Controleer "Print Preview" om te zien en te bewerken pagina-einden. Scroll naar het tabblad "File" op de taakbalk en selecteer "Print Preview" die u waar uw pagina-einden voor zal laten zien en hoe zij de gedrukte spreadsheet zal beïnvloeden. Pagina-einden te zien, links-klik op de "Pagina Breaks Preview" en het zal u laten zien waar uw pagina pauzes zijn.

4 Pas de pagina-einden als dat nodig is. U kunt de pagina-einden in de pagina-einden afdrukvoorbeeld menu eenvoudig aan te passen door met de linkermuisknop te klikken op de hoeken en houden tijdens het slepen van de pagina-einden, waar gewenst.

Hints

  • Pagina-einden zijn zeer geschikt voor het scheiden van gedeelten van spreadsheets om af te drukken op verschillende pagina's.
  • Een pagina-einde zal alle informatie die zich onder de plaats waar de pagina-einde afdruk wordt geplaatst op een aparte pagina te maken.