Hoe te iTouch applicaties op Mac computers draaien

De iPod touch, ook wel aangeduid als de iTouch, software geprogrammeerd in Objective-C loopt, Apple's object-georiënteerde versie van C. Hoewel de software geschreven voor Mac-desktop computers wordt ook geschreven in Objective-C, de iets ander besturingssysteem gebruikt door de iTouch betekent dat de software niet zal draaien op een standaard Mac-desktop. Echter, soms kan worden gesimuleerd.

instructies

1 Registreer als een Apple Developer op de website van Apple (developer.apple.com). Registratie is gratis, en kunt u de software die nodig is om de iPod touch te simuleren downloaden.

2 Download XCode en de iOS SDK ontwikkeling toolset van Apple's Developer website. iOS is het besturingssysteem wordt gebruikt door de iPod, iPhone en iPad apparaten van Apple, en XCode is het programma dat gebruikt wordt om software te schrijven voor die apparaten.

3 Uitpakken en installeren van XCode en de iOS gereedschappen bestanden door te dubbelklikken op het .dmg bestand en volg de instructies op het scherm.

4 Start de iPhone Simulator. Open uw harde schijf, klik dan op "Developer", "Platforms", "iPhone Simulator.platform," "Ontwikkelaar", "Applications" en tenslotte "iPhone Simulator." Een gesimuleerde iPhone verschijnt op het scherm van je Mac.

5 Laad software op de simulator. Om dit te doen, moet u het .app dossier samen te stellen met behulp van XCode. De .app bestand wordt gegenereerd wanneer u een iPhone / iTouch programma te schrijven, of wanneer u dat script downloaden van het internet.

Met het script geopend in XCode, klikt u op 'Build and run "in de bovenste menubalk. De applicatie zal openen in de iPhone simulator programma.

Hints

  • Vergeet niet: de iPhone simulator is alleen dat - een simulator, niet een emulator. Het kan niet worden uitgevoerd inheemse iPhone of iTouch (iOS) code. Het kan alleen code opgesteld door XCode te lopen op de simulator draaien. Bij het opstellen van iOS code, XCode uitgangen twee versies van de code: een voor de simulator, en één voor de feitelijke inrichting, dat is wat wordt geüpload naar Apple als je besluit om die code te downloaden naar andere apparaten te maken.