Acer Netbook Batterij laadt niet op

Acer Netbook Batterij laadt niet op


Verschillende factoren kunnen ertoe leiden dat uw Acer netbook te laden, met een aantal zo eenvoudig als een dode stopcontact of losse adapter aansluitingen te stoppen. Zodra u controleren of deze factoren zijn niet verantwoordelijk voor de problemen uw Acer ervaart, kunt u zich richten op intensievere probleemoplossing. Gebruik de Netbook AC-adapter om het apparaat van stroom terwijl u de mogelijke oorzaken en oplossingen te onderzoeken om uw opladen probleem.

Vermogen Reset

Door normaal laden en te gebruiken, kunt u uw Acer netbook een restlading in de interne onderdelen te verzamelen. Deze kosten veroorzaakt normaal gesproken geen problemen, maar als het te hoog niveau heeft bereikt, kan het interfereren met de werking van de machine. Om deze opbouw te ontladen, de batterij te verwijderen en koppel de adapter los. Druk op de "Power" knop en houd gedurende 30 seconden. Laat de knop en de batterij terug of sluit de adapter snoer en macht op.

Controleer de batterij

Losse of vuile accuverbindingen kan het juiste laden te voorkomen. Verwijder de batterij en controleer de metalen aansluitingen aan het en in de Netbook zelf. Verwijder eventuele corrosie van de metalen om een ​​goede aansluiting te garanderen. Onderzoek de batterij op tekenen van fysieke schade, zoals singe merken tegen kortsluiting en stroompieken. De batterij kan eenvoudig bereikt het einde van zijn levensduur, die meestal geen visuele symptomen hebben, en moet worden vervangen.

Controleer de Adapter

De baksteen in het midden van het adaptersnoer herbergt circuits en bedrading die de toegevoerde elektrische stroom uit het stopcontact om de juiste spanning die door de Netbook zet. Een stroomstoot of ruwe behandeling kunnen deze onderdelen beschadigd raken, waardoor een storing. Gebruik een voltmeter aan de uitgang van het snoer te meten en vervang indien het uitlezen fluctueert meer dan enkele volts in beide richtingen.

Installeer Battery Drivers

Soms is de geïnstalleerde stuurprogramma dat de power management regelt van en naar de accu beschadigd raakt. Dit verandert de manier waarop de batterij wordt opgeladen of zorgt voor stroom. Om dit te corrigeren, vindt bestuurder van de batterij onder de tab "Device Manager" van uw besturingssysteem, selecteer vervolgens de bestuurder en verwijderen. Start de Netbook; tijdens het opstarten, detecteert de batterij en installeert de juiste driver voor.