Hardware Netwerken Tutorial

Hardware Netwerken Tutorial


Het creëren van een fundamentele thuisnetwerk is simpel als je eenmaal een goed begrip van de fundamentele hardware die betrokken zijn bij een thuisnetwerk te krijgen. De planning en het volgen van je strategie kan het opzetten van een basis thuisnetwerk een briesje.

Het kiezen van Parts

Hardware Netwerken Tutorial


Thuiscomputer netwerken bestaan ​​uit drie basisdelen. De eerste is een modem. Het type modem dat uw netwerk zal afhangen van wat type internetverbinding u gebruikt. Als u gaat worden met behulp van een kabel internetverbinding (via uw kabel provider) vindt u een kabelmodem nodig. Als u gaat worden met behulp van een DSL-verbinding (via een bedrijf, zoals AT & T) vindt u een DSL-modem nodig. Cable modems kunnen worden gekocht bij zowat elke elektronica winkel en zelfs warenhuizen zoals Target en Walmart. De meeste DSL-modems zijn specifiek voor de internet service provider. Dus, is het het beste om een ​​DSL-modem bij uw DSL-bedrijf te verwerven.

Het tweede deel die betrokken zijn in een eenvoudige computer netwerk is een router. Er zijn twee soorten van routers, bekabeld en draadloos. Draadloze routers zijn populairder in vergelijking met bedrade routers als ze je in staat om een ​​netwerk te creëren om te worden gebruikt voor draadloos internet surfen. Huidige draadloze routers hebben een verscheidenheid van verschillende technologieën ingebouwd in hen. De nieuwste technologie is Wireless-N met gelijktijdige dual-band.

Het derde deel betrokken bij een basische computernetwerk is een tweede computer. Omdat het hele doel van het netwerk is om twee of meer computers, een tweede computer essentieel.

Opzetten

Hardware Netwerken Tutorial


Het instellen van de hardware componenten van een fundamentele draadloos netwerk is zeer eenvoudig. Begin door ervoor te zorgen dat uw modem is aangesloten op een internet-bron en de stroombron. Als het een kabel modem, zal het aansluiten via een standaard kabel aansluiting. Dit is de ronde component kabel die normaal gesproken schroef in de achterkant van een televisie. Als het een DSL-modem, zal het aansluiten via een telefoonaansluiting. Dit is de platte draad die normaal gesproken op de achterzijde van een standaard vaste telefoon.

Vervolgens sluit u de modem met uw router via ethernet. Zorg ervoor dat u de Ethernet-kabel te plaatsen in de juiste poort aan de achterkant van de router. Dit kan soms verwarrend zijn als de meeste routers hebben talrijke ethernet poorten. De Ethernet-poort die van de modem moet worden aangesloten op de Ethernet-ingang van de router.

Het laatste deel van het opzetten van het netwerk is om de computers te verbinden. Alle computers zullen rechtstreeks aan te sluiten op de achterzijde van de router via ethernet kabel.

testen

Hardware Netwerken Tutorial


Het laatste deel van het opzetten van een netwerk is om het netwerk te testen om te controleren of alles naar behoren werkt. Dit is een zeer eenvoudige stappen. Start gewoon een internet browser zoals Internet Explorer of Firefox. Als de homepage met succes laadt, wordt het netwerk naar behoren functioneert.