Hoe gebruik Adobe Distiller te maximaliseren Document Size

Een geweldige manier om uw afbeeldingen of tekst te comprimeren is naar Adobe Distiller gebruiken en zet uw bestand naar een PDF-document. Een document bestand onder de Microsoft Word-programma is gemakkelijk te bereiken en te bewerken, maar kan een pijn om te e-mail. Distiller kan u helpen om het te comprimeren en de informatie in een keer te sturen. Lees verder om te leren hoe u Adobe Distiller gebruiken om documenten te maximaliseren.

instructies

1 Schaf Adobe Distiller en uploaden naar uw computer. Installeer volgens de instructies van de fabrikant.

2 Zorg ervoor dat u Adobe Reader of Adobe Acrobat op uw computer. Als je niet hebt, download de nieuwste versie van Adobe Reader van de Adobe website. Open het document. Gebruik het programma dat u normaal zou gebruiken om het document te bekijken.

3 Open "Pagina-instelling." Neem een ​​willekeurige stappen die u normaal zou nemen om een ​​document op uw computer af te drukken zoals het kiezen van kleuren of grijstinten opties. Om het document te maximaliseren, de afmetingen van het papier te wijzigen in een groter formaat als 11 "x 17" of een aangepast papierformaat.

4 Ga naar "File" en vervolgens "Afdrukken." U zult niet echt een document afdrukken, wanneer u afdrukt, krijgt u een "Opslaan als" venster. Voor Adobe Distiller, moet je om te gaan door de afdrukoptie menu's om de "image print" zetten van het document, niet het originele bestand, door middel van Distiller.

5 Kies "Adobe Distiller" uit de lijst met printers. In plaats van te zeggen "Adobe Distiller" het kan ook zeggen: "Adobe PDF" in uw printer lijst met printers, afhankelijk van hoe u het opzetten van Adobe Distiller wanneer u het op uw computer is geïnstalleerd.

6 Selecteer "Afdrukken." Een pop-up venster dat u de mogelijkheid om uw PDF-bestand op te slaan zal geven. Kies 'Opslaan' zodra je een locatie en bestandsnaam titel hebt opgegeven. Nogmaals, ben je eigenlijk niet het afdrukken van de file helemaal. Adobe Distiller haalt de "image print" van het bestand om te zetten, en je moet de overdracht van informatie via uw print optiemenu.

7 Sla uw originele document en sluit vervolgens het oorspronkelijke programma. Zoek uw nieuwe PDF-bestand en open het. Scroll helemaal door het document om ervoor te zorgen dat het document werd omgezet in een PDF met succes.