Hoe maak je een Tabteken invoegen in een cel

Hoe maak je een Tabteken invoegen in een cel


Wanneer u data toevoegen aan een van de cellen in de spreadsheet kunt u de tekst niet naar het uiterste linker einde te beginnen willen altijd. In sommige gevallen kunnen de opmaak van de cel visueel aantrekkelijker als er een tab toegevoegd als eerste. Helaas kun je niet een tab toe te voegen simpelweg door te drukken "tab" toets van het toetsenbord in de cel. Afhankelijk van de versie van uw spreadsheet zijn er twee verschillende manieren om een ​​tab-teken in te voegen in een actieve cel.

instructies

1 Open uw Excel-werkmap en navigeer naar het werkblad waar u mee werkt. Klik in de cel die u wilt wijzigen.

2 Druk op de "Ctrl", "Alt" en "toetsen Tab" gelijktijdig en zien of een tab-teken wordt toegevoegd aan de actieve cel. Klik op de "Format" knop als de toetscombinatie het tabblad karakter niet toe te voegen.

3 Klik op "Cellen" en ga naar "Alignment." Klik op "Links inspringen" en klik op de pijl sleutel te voegen in een inkeping, dat is het equivalent van een tab-teken. Klik opnieuw om een ​​ander niveau van inspringen toe te voegen.

Hints

  • In Excel 2007 de "Ctrl", "Alt" en "toetsen Tab" is een snelkoppeling voor het verhogen van de streepje één graad. Druk op de toetsencombinatie om verder te gaan verhogen van het niveau van inspringen.
  • Door op "Ctrl", "Alt", "Shift" en "Tab" op hetzelfde moment zal de insprong verlagen door één graad.