Hoe maak je een film-formaat wijzigen

Hoe maak je een film-formaat wijzigen


Het formaat van filmbestanden kan invloed hebben op de compatibiliteit, het vermogen om op schijf branden en het nut in media-speler of videobewerkingsprogramma's. In plaats van het downloaden van verschillende versies of dezelfde video te uploaden vanaf een camera, kunt u gemakkelijk gebruik maken van de WinAVI conversie programma om uw bestand te converteren naar het gewenste formaat. Het programma is eenvoudig te gebruiken en is voorzien van een eenvoudige interface voor beginnende computergebruikers.

instructies

1 Open het WinAVI programma. De belangrijkste programma-interface bestaat uit vier belangrijkste conversie-instellingen: "WMV", "AVI", "DVD" en "RM". Twee andere opties kunt u converteren en filmbestanden branden direct op een DVD.

2 Klik op het icoon "WMV" om de film formaat om Windows Media Video veranderen. Deze indeling wordt gebruikt voor de inhoud afgespeeld in Windows Media Player of voor het eenvoudig te downloaden en streaming online.

3 Klik op de "AVI" instelling om bestanden te converteren naar het AVI video formaat. Dit is een hoge-kwaliteit-formaat, dat is goed voor het branden van dvd's of voor het bewerken in high-end programma's zoals Adobe Premiere.

4 Klik op het icoon "DVD" om video's converteren naar MPEG-formaat of direct DVD-formaten. U kunt ook filmbestanden converteren naar video-cd's of Super Video CD's met behulp van dit icoon ook.

5 Klik op de "RM" formaat te converteren naar RealMedia. Deze lage-formaat bestandsformaat alleen afgespeeld in RealPlayer, maar is het ook nuttig op het Internet.

6 Kies het videobestand dat u wilt converteren wanneer u een formaat te kiezen. Windows Explorer zal laden; Gebruik de snelkoppelingen om snel de video-bestanden of gebruik maken van de drop-down menu om de bestanden te bladeren en te vinden.

7 Klik op de link "Browse" om een ​​output file directory te kiezen. Het bureaublad of "Mijn Documenten" mappen zijn de eenvoudigste plaatsen om de bestanden te vinden nadat ze zijn geconverteerd. Als u dezelfde map te kiezen als het originele bestand, kunt u de twee bestanden door elkaar te krijgen, zodat het gemakkelijker is om een ​​andere map te selecteren.

8 Klik op "Output Format" naar een soort bestandsformaat te kiezen. Bijvoorbeeld, als je om te zetten in een "DVD", kunt u de "MPEG", "VCD", "DVD" of "SVCD" opties te selecteren.

9 Druk op de "OK" knop om de conversie te starten. De voortgangsbalk Gegevens hoeveel is voltooid. Klik op de kleine voorbeeldvenster om te zien hoeveel van de video is omgezet.