Hoe te verwijderen van het toetsenbord op een Toshiba Satellite

Hoe te verwijderen van het toetsenbord op een Toshiba Satellite


Het toetsenbord op een Toshiba Satellite notebook computer fungeert als een deel van de zaak, die toegang geeft tot de CPU, moederbord en andere interne componenten. Het toetsenbord moet worden verwijderd als onderdeel van een ingrijpende werkzaamheden in de computer. Het biedt ook de eerste lijn van verdediging tegen vervuiling en schade als gevolg van lekkages, terwijl de notebook in gebruik is. Het toetsenbord is bevestigd aan de boven- en onderkant van de satelliet, en een aantal schroeven en een plastic sierlijst moet worden verwijderd om het toetsenbord uit het systeem te krijgen bevestigd.

instructies

1 Schakel de Toshiba Satellite notebook door te klikken op "Start" en "Shut Down." Als de computer in de slaapstand, stand-by of slaapstand staat, zet hem op en laat het op te starten. sloot het vervolgens naar beneden.

2 Sluit het deksel en verwijder de lichtnetadapter en alle andere kabels los van de poorten op de notebook. Flip de notebook over op het deksel aan de onderkant bloot te leggen.

3 Druk op de belangrijkste batterij ontgrendelingsknop en verwijder de batterij uit het systeem.

4 Verwijder de schroef van het deksel van het geheugen compartiment op zijn plaats. Verwijder het deksel en verspreid het geheugen bewaren clips iets naar de geheugenmodules los, zodat ze de lente tot een hoek van 45 graden. Trek de modules recht uit onder dezelfde hoek.

5 Verwijder de schroef die de harde schijf klepje op zijn plaats. Expose de harde schijf en trek het voorzichtig uit de buurt van de connector ongeveer 1/4 inch tot hij wordt losgekoppeld van het systeem. verwijder deze vervolgens uit de notebook.

6 Verwijder elke schroef van de bodem van de Toshiba Satellite en bewaar ze gescheiden op een manier die het mogelijk maakt elke schroef om weer in hetzelfde gat het uit kwam te worden gezet.

7 Flip de laptop een back-up op zijn voeten en open het deksel.

8 Plaats de plastic mes of creditcard voorzichtig langs de rand van de plastic sierring boven het toetsenbord om het pop uit positie en verwijder deze uit het systeem bevindt.

9 Verwijder de vier retentie toetsenbord schroeven uit boven het toetsenbord.

10 Schuif het toetsenbord iets naar rechts en pick-up aan de linkerkant van het toetsenbord om uit het systeem te verwijderen. Til het toetsenbord omhoog over een duim en beweeg het vervolgens op de polssteun, en let niet op de kabel van het toetsenbord of de touchpad kabel uit de stopcontacten te trekken.

11 Schuif het kleine retentie clip op het toetsenbord connector op het moederbord om het iets los te maken en trek de kabel van het toetsenbord uit de connector. Herhaal dit voor het touchpad. Verwijder het toetsenbord volledig uit het systeem.

Hints

  • Back-up van alle belangrijke gegevens voordat u de laptop uit elkaar om gegevensverlies te voorkomen.
  • Breng de Satellite naar een gediplomeerde rijwielhandelaar om schade tijdens de reparatie te voorkomen.
  • Statische elektriciteit kan verschillende interne onderdelen beschadigd in een laptop computer. Gebruik een antistatische polsband om elektrostatische ontlading te vermijden.
  • Kleine plastic tabs zijn gemakkelijk gebroken of beschadigd, en kunststof bekleding kan gemakkelijk worden aangetast, waardoor verkleuring en het voorkomen van de notebook terug te gaan samen de juiste manier.