Hoe maak je een Linksys WMB54G gebruiken

De Linksys WMB54G maakt gebruik van een draadloze verbinding met muziek van uw computer naar uw stereo-installatie. Hiermee kunt u toegang tot uw digitale muziekbibliotheek terwijl ze in een andere kamer van het huis. De WMB54G vereist dat u een draadloze router al ingesteld en functioneert.

instructies

1 Plaats de WMB54G installatieschijf in het schijfstation van de computer. Een installatie-wizard zal starten.

2 Druk op de groene knop "Klik hier om te starten", klik op Volgende om het eens met de gebruikersovereenkomst.

3 Sluit een Ethernet-kabel van de computer naar de achterkant van de WMB54G zoals aangegeven door het installatieprogramma. Steek de stekker in het WMB54G aan te zetten, dan op de installatiewizard, klikt u op "Next."

4 Selecteer de WMB54G uit de lijst met beschikbare apparaten, klik dan op 'Volgende'. U zal worden gevraagd om in te loggen op de WMB54G. Voer "admin" als het wachtwoord in en klik op 'Enter'.

5 Voer een nieuwe naam van het apparaat in het vak naast "Device Name", typ een nieuw wachtwoord voor het apparaat. Herhaal het wachtwoord in om het te bevestigen en selecteer een beveiligingsvraag uit het drop-down menu, die zal worden gebruikt om uw wachtwoord op te halen indien nodig. Klik op "Next" om de installatie voort te zetten.

6 Klik op de optie voor het gebruik van "Beschikbare draadloze netwerken," dan in het volgende scherm klikt u op de SSID, dat is de naam van uw draadloze netwerk, klik op "Connect". Als u draadloze beveiliging ingeschakeld voor uw draadloze netwerk, wordt u gevraagd om het in te voeren in het volgende scherm. Na het invoeren van de informatie over de beveiliging, klik op "Connect".

7 Klik op "Next" in het volgende scherm om de Wireless-G Music Bridge Utility te installeren. Klik op "Exit" om de installatie te voltooien.

8 Koppel de Ethernet-kabel van de WMB54G en plaats de WMB54G naast uw home stereo systeem receiver.

9 Sluit de audiokabel van de achterkant van de WMB54G aan de achterkant van de ontvanger. Er zijn drie opties die u kunt gebruiken: analoge RCA, digitale coaxiale en optische digitale. Het type kabel u moet gebruiken, hangt af van welke van deze verbindingen is beschikbaar in uw ontvanger.

10 Open de Wireless-G Music Bridge Utility op uw computer om het volume van de muziek brug en wat brug u verbinding te controleren. Speel muziek van mediaspeler van uw computer, zoals Windows Media Player, terwijl draadloos verbonden met de WMB54G om de muziek af te spelen via de stereo-installatie.