Hoe de ATI Radeon X550 256MB DDR PCI-Express videokaart

De ATI Radeon X550-videokaart heeft 256 megabyte geheugen en maakt gebruik van de PCI-Express-interface. Deze kaart biedt 2-D en 3-D graphics processing en is een van ATI's legacy-producten. Zodra u deze videokaart hebt geïnstalleerd, gebruikt de ATI Catalyst drivers in staat te stellen om zijn volledige grafische mogelijkheden gebruiken.

instructies

1 Schakel uw computer. Koppel de monitor los van uw bestaande videokaart en koppel alle andere kabel uit de computer toren. Verwijder de computer dekking van het geval door het openen van de grendel, glijdt het zijpaneel of losschroeven van het paneel van het chassis.

2 Schroef de huidige videokaart uit de zaak, als je een oudere kaart vervangt met de ATI-kaart. Zo niet, draai de metalen deksel over de sleuf aan de achterkant van de behuizing.

3 Schuif de ATI-kaart tabblad metal-interface met de PCI-E slot. De PCI-E slot is een rechthoekige sleuf die overeenkomt met het formaat van de tab interface op de ATI kaart. De kaart moet stevig in de sleuf. Schroef de kaart in de zaak. Sluit een voedingskabel aan op de achterkant van de ATI Radeon X550. Vervang de computer case cover en alle kabels als je eenmaal de installatie voltooid.

4 Opstarten van de computer. Ga naar ATI's driver downloadpagina bij AMD.com en download de juiste drivers. Zorg ervoor dat u het juiste besturingssysteem en videokaart model te kiezen, zodat u de juiste drivers te downloaden. Dubbelklik op het installer driver zodra de download is voltooid. Klik op "Next" gedurende de aanwijzingen en start de computer opnieuw op te starten nadat het installatieprogramma is voltooid.