Wat inktcartridges met HP PSC 1350?

De HP PSC 1350 is een alles-in-één printer en scanner vrijgegeven door Hewlett-Packard in 2003. De PSC 1350 produceert document kwaliteit prints en foto prints. Het kan direct vanaf een camera geheugenkaart in de printer. HP niet langer maakt PSC 1350, maar verkoopt inktpatronen en cartridge pakketten die in de inrichting.

Black Cartridges

Deze printer maakt gebruik van een enkele zwarte inktcartridge en is compatibel met de HP 56 cartridge model, verkocht als een tweeling pak op de website van het bedrijf. Met ingang van september 2011, twee zwarte cartridges kosten $ 42 en gaf aan elk 1.040 pagina's, ervan uitgaande dat 50 procent inkt dekking of minder. HP verkoopt ook deze zwarte cartridge in een quad verpakking of gebundeld met een kleur cartridge.

kleurencartridges

De HP PSC 1350 maakt gebruik van een kleuren cartridge met cyaan, geel en magenta inkten. Deze printer is compatibel met de driekleur HP 57 cartridge, verkocht door de fabrikant in twin packs voor $ 72 of een zwart / kleur inkt combinatie voor $ 58. Elke kleur cartridge produceert ongeveer 1.000 pagina's.

foto Cartridges

Naast de standaard inkten, kan de HP PSC 1350 speciale foto-inktpatronen te gebruiken. Deze produceren aantrekkelijker, langduriger prints met een betere kleurweergave. Verkocht als de HP 57+ driekleur, deze cartridges kosten meer, $ 46 voor één cartridge. Volgens HP, de 57+ bepaalt prints die 50 jaar langer dan die gemaakt met de HP 57 cartridge duren. Deze cartridges bieden ook rijkere kleur voor printen van foto's.

overwegingen

Verschillende bedrijven ook de productie van derden inkt voor de HP PSC 1350. Deze inkt kost meestal minder per cartridge. Echter, van derden inkt heeft de neiging om meer te verstoppen en kunnen onvoorspelbare resultaten opleveren. Goedkoper inkt kan uw printer beschadigen of te produceren prints die snel vervagen. Met behulp van derden cartridges in uw printer kunnen alle bestaande garanties of servicecontracten vervallen. Vermijd dit soort inkt voor prints die nodig hebt om een ​​lange tijd duren of nauwkeurige kleuraanpassing.