Hoe meer ervaring in "Caf & eacute maken; Wereld"

Hoe meer ervaring in "Caf & eacute maken; Wereld"


Extra ervaring in "Cafe World 'helpt je een level omhoog sneller. Het hogere niveau je hebt, hoe meer recepten die je kunt koken en doelen die je moet voltooien. Er zijn verschillende manieren om extra ervaring op te doen "Cafe World," maar ze nemen strategische planning en tijd. buren toevoegen van je Facebook-vrienden om de taken te voltooien, want hoe meer buren je hebt, hoe makkelijker je het invullen van noodzakelijke doelen en recepten.

instructies

1 Opgezet als vele kachels als je kunt vanaf het decor knop aan de onderkant menu. Klik op het fornuis en kiezen voor een recept dat is snel te maken, zoals de cheeseburger. Zodra de maaltijd klaar is, serveren en beginnen met het koken van een maaltijd onmiddellijk. Wanneer u het recept onder de knie zult u bonus ervaring te verdienen.

2 Bezoek je buren. Zout en smaak hun gerechten om extra ervaring te verdienen.

3 Voltooiing van de taken van de rechterbovenhoek. Klik op het pictogram om de taken uit te voeren. Deze taken kunnen onder meer koken specifieke maaltijden of vragen uw buren voor items. Wanneer u deze taken uit te voeren, zul je extra ervaring te verdienen.