Hoe vindt u verborgen informatie op een harde schijf

Hoe vindt u verborgen informatie op een harde schijf


Computersysteem gebruikt honderden of zelfs duizenden bestanden, waarvan vele niet door een normale gebruiker gezien. Soms bestanden en informatie kan worden verborgen om te voorkomen dat gebruikers toegang hebben tot het. Toch kan deze informatie meestal worden onthuld en weergegeven door een bepaalde computer eigenaar. Hoewel er vele manieren om gegevens te verbergen zijn, de meest voorkomende methode maakt gebruik van Windows om bepaalde bestanden te verbergen. U kunt opties schakelen op uw systeem naar Windows scherm hebben deze verborgen informatie.

instructies

Het openbaren van verborgen bestanden

1 Hoe vindt u verborgen informatie op een harde schijf


In Windows, klikt u op de knop "Start". Klik vervolgens op "My Computer."

2 Hoe vindt u verborgen informatie op een harde schijf


Zodra het venster "Deze computer" wordt geopend, klikt u op "Tools" en vervolgens op "Mapopties."

3 Hoe vindt u verborgen informatie op een harde schijf


Op het scherm Mapopties, klik op het tabblad "View". Dit zal een lijst met opties weer te geven. Om bestanden die zijn verborgen onthullen, dit vakje: ". Geef de inhoud van de Systeemmap" Ook op de knop "Verborgen bestanden en mappen." Als u klaar bent, druk op "OK."

Hints

  • Dit is de meest voorkomende methode van het openbaren van verborgen bestanden en informatie in Windows. Echter, computerbeveiliging ingewikkeld en er zijn talloze andere manieren om gegevens te verbergen. Voor zeer belangrijk bestand detectie, raadpleeg dan een computer security expert.
  • Het openbaren van verborgen bestanden op uw computer kan ook systeembestanden die Windows gebruikt om te draaien weer te geven. Wis of een systeem bestand te wijzigen zonder raadpleging van een computer expert.