Hoe te lokaliseren Temporary Internet Files

Iedereen praat over het bijhouden van het gebruik van Internet, vooral als je een computer met kinderen te delen. Programma's ontworpen voor dit doel te kijken naar de computer van de 'Tijdelijke Internet-bestanden. " Zelfs als je geen kinderen hebt, kunt u vrij te maken van het geheugen van de computer en het verwijderen van de tijdelijke internetbestanden is een manier om dit te doen. In beide gevallen is het handig om te weten hoe ze te lokaliseren.

instructies

1 Weet welke versie uw computer draait. Kennis te nemen van gebruikersaccounts op de computer als verschillende gebruikers hun eigen cache van tijdelijke internetbestanden zal hebben.

2 Bepaal of je prettiger gaat via Windows Verkenner, wat inhoudt dat het navigeren door mappen of met behulp van drop-down menu's zijn.

3 Open een Internet browser venster en klik op "Tools" op de hoofdwerkbalk. Ga naar beneden naar "Internet-opties" en klik erop om een ​​nieuw venster te openen.

4 Klik op de optie "Instellingen" en vervolgens op de rechter benedenhoek op de "View Files" knop. Dit brengt een ander venster met alle van de tijdelijke internetbestanden.

5 Ga naar het menu Start en klik op de optie "Run". Dit opent een klein venster. Typ een van de volgende commando: "C: \ Windows \ TemporaryInternetFiles \ of voor computers met verschillende gebruikers van type C: \ Windows \ Profiles \ \ TemporaryInternetFiles. "Een nieuw venster wordt geopend met de map met tijdelijke internetbestanden.

6 Wijzig de eigenschappen van de map Windows Als het nieuwe venster stelt dat bestanden zijn verborgen. In de map, kies "Tools" en vervolgens "Mapopties." In dit nieuwe venster, klikt u op het tabblad "View" en in het hoofdstuk "Geavanceerd" instellingen, op zoek naar "Verborgen bestanden en mappen." Verander de keuze om "Show" om dit te corrigeren.