Hoe breng ik mijn instellingen Firefox om een ​​nieuwe account?

Mozilla Firefox slaat uw instellingen, bladwijzers, browsegeschiedenis, uitbreidingen en andere persoonlijke informatie in een Firefox-profiel directory. Elke gebruiker op de computer heeft zijn eigen Firefox profile directory met zijn eigen Firefox-instellingen. Als je overstapt naar een nieuwe Windows-gebruikersaccount, kunt u uw Firefox-profiel om uw volledige Firefox setup, met inbegrip van de instellingen over te dragen kopiëren. U kunt ook het profiel map kopiëren naar een andere computer naar uw Firefox-instellingen tussen computers.

instructies

1 Druk op de Alt-toets in Firefox om het menu te zien als het verborgen. Klik op het menu "Help" en selecteer "Probleemoplossingsinformatie."

2 Klik op de "Bijbehorende map openen" knop aan de rechterkant van "Profile Directory" op de pagina Probleemoplossingsinformatie.

3 Sluit alle geopende vensters van Firefox.

4 Klik op de pijl-omhoog-knop op de werkbalk drie keer totdat u in de Roaming directory.

5 Klik met de rechtermuisknop de "Mozilla" map in de map en klik op 'Kopiëren'.

6 Ga naar Roaming directory de nieuwe gebruikersaccount of Application Data map. Bijvoorbeeld, als de naam van uw nieuwe gebruikersaccount is "voorbeeld," type "C: \ Users \ Voorbeeld \ AppData \ Roaming" in de locatie in het venster van Windows Verkenner en druk op Enter.

7 Klik met de rechtermuisknop op de roamingmarkt directory en klik op 'Plakken' om uw Firefox-profiel te dragen.

Hints

  • U kunt uw profiel overbrengen tussen computers door het kopiëren van de "Mozilla" directory naar een USB-stick of andere verwijderbare media-apparaat.