Hoe te Hearts verdienen met pijlen op het toetsenbord

Hoe te Hearts verdienen met pijlen op het toetsenbord


Kunst gemaakt met behulp van tekens getypt op uw toetsenbord wordt genoemd tekst kunst of ASCII-art. De term ASCII staat voor 'American Standard Code for Information Interchange, "een tekencodering regeling. U kunt uw eigen ASCII kunst te maken door het opbouwen van het beeld teken voor teken in een teksteditor of gebruik maken van een ASCII-art generator. U vindt er ook bibliotheken van bestaande ASCII-kunst te kopiëren.

instructies

bibliotheken

1 Open uw browser en navigeer naar een ASCII-art bibliotheek zoals ascii-art.de. Kijk voor de categorieën, zoals harten of Valentijnsdag. Zoek een hart en een pijl foto die u wilt.

2 Links klikken net boven het beeld en blijven de muisknop ingedrukt. Selecteer de volledige tekening van de muis te slepen over het. Zorg ervoor dat u de handtekening, als die er is. Wanneer je naar de onderkant van het beeld, laat de muisknop los. Klik met de rechtermuisknop in de afbeelding om het menu Bewerken op te roepen en selecteer "copy." Als alternatief, houdt u Ctrl en C om de afbeelding te kopiëren.

3 Plak het hart en de pijl foto in de gewenste locatie, zoals een e-mail of een tekstbestand. Voorvertoning voordat u sturen om te zorgen dat het beeld verschijnt onvervormd.

ASCII Drawing

4 Schets het hart en de pijl die u wilt. Open een teksteditor zoals Kladblok.

5 Dupliceer je schets lijn per lijn met het toetsenbord tekens zoals slashes, komma's, dubbele punten en puntkomma's, koppeltekens en periodes. Het kan helpen om de transparantie van uw schets te maken en tape over je scherm.

6 Sla uw ASCII hart als een tekstbestand, zodat u kunt kopiëren en plakken in e-mails of berichten in de toekomst.

generatoren

7 je hart schets tot uw computer uploaden door te scannen. Als alternatief, maak uw schets met behulp van een grafisch programma zoals MS Paint.

8 Navigeer naar een ASCII-art generator zoals glassgiant.com/ascii. uw sketch te uploaden. Kies de grootte en kleur bereik dat u wilt. Uitgang van de ASCII-versie met behulp van de controles van de generator - Stuur, in het geval van GlassGiant.

9 Kopieer je ASCII hart en opslaan in een tekstbestand, zodat u het later kunt gebruiken.

Hints

  • Bij het kopiëren van andermans ASCII-kunst, het is goede manieren om de handtekening onder andere als er een is.
  • Voeg HTML-tags kleur aan uw ASCII-art voor extra rente of het lettertype wijzigen kleur met rich text controls uw e-mailprogramma's.
  • U kunt typen in Unicode-symbolen uit je toetsenbord; deze omvatten harten en pijlen. Je moet het juiste teken codes en de methode voor uw specifieke computer en het besturingssysteem te leren kennen.
  • Probeer om de lijnen te maken van je foto's onder 80 tekens lang als je wilt om ze te plakken in een e-mailprogramma te houden. Als de lijnen meer dan 80 tekens, kan de e-mailprogramma ze te verpakken en ruïneren uw imago.