Hoe te blokkeren Spoofing

Hoe te blokkeren Spoofing


Veel netwerken een evenwicht tussen veiligheid en de toegang door alleen bepaalde bron adressen om in te loggen. Hoewel dit werkt om sommige aanvallen te blokkeren, is het mogelijk dat een bronadres te "vervalst" --- dat wil zeggen voor een hacker te doen als een lid van het netwerk wanneer hij in feite niet. Hoewel deze aanvallen waren ooit een effectief middel van infiltratie, hebben ze steeds meer achterhaald met de vooruitgang in security software. Standaard wordt de geïntegreerde firewall in Windows spoofing te blokkeren ... maar alleen als deze is geactiveerd.

instructies

1 Klik op "Start", "Configuratiescherm" en vervolgens "Security Center." U zult worden gepresenteerd met een security pagina, met uw firewall en "Automatic Updates" instellingen. Als de status van uw firewall is "On" dan heb je niet nodig om iets meer te doen.

2 Kies "Aanbevelingen ..." als uw firewall wordt vermeld als "Off." Een nieuw venster zal verschijnen.

3 Druk op de "Nu Activeren" knop. Een boodschap verschijnt met de melding dat "Windows Firewall met succes werd ingeschakeld." Klik op "Sluiten" en vervolgens op "Okay" om terug te keren naar de "Security Center." Zorg ervoor dat de status van de firewall is "On". U bent nu beschermd tegen spoofing.