Hoe om automatisch informatie uit een Excel-werkblad in een Word-document

U kunt automatisch invoegen van informatie uit een Microsoft Excel-werkblad in Microsoft Word. Word zal u waarschuwen dat het openen van een Excel-bestand vereist een tekst converter, en dat u alleen het bestand zou moeten openen als het van een betrouwbare bron. U kunt toestaan ​​dat alle wijzigingen die u aanbrengt in het Excel-bestand om te verschijnen ook in Word door te linken naar het bestand. U kunt het bereik van de spreadsheet die u wilt van te voren in te voegen op te geven.

instructies

1 Open een nieuw of bestaand document in Microsoft Word. Dan plaats je cursor op het invoegpunt waar u het Excel-bestand om te gaan.

2 Selecteer "Insert" en "File" op de werkbalk. De "Insert File" dialoogvenster te openen. Zoek en selecteer het Excel-bestand dat u wilt invoegen. U kunt het hele bestand in te voegen of geef een bereik. Als u een bereik opgeven, klikt u op de knop "Range" aan de onderkant van het dialoogvenster.

3 Typ het celbereik dat u wilt invoegen (ex,. "A1: C30") in de "Enter Text" dialoogvenster. Klik vervolgens op "OK."

4 Klik op de "Insert" drop-down aan de onderkant van de "Insert File" dialoogvenster. Vervolgens kiest u "Insert" of "Invoegen als Link."

5 Kies "Ja" om het bestand (op de Microsoft Office Word waarschuwing) open te stellen voor het invoegen te voltooien.

Hints

  • U kunt de updates van een gekoppeld bestand door rechts te klikken weer te geven op de geplaatste bestand in Word en het selecteren van "Update Field."
  • Niet bewegen, hernoemen of een gekoppeld bestand te verwijderen. Daarbij zal voorkomen dat Word te koppelen aan de updates.