Hoe te tonen uw saldo op Skype

Hoe te tonen uw saldo op Skype


Skype biedt gratis bellen naar andere Skype-gebruikers, maar kan ook functioneren als een gewone telefoon. U kunt elke telefoon bellen, of het nu lokaal, interlokale of internationale, door het kopen van Skype-krediet. Het krediet bedrag dat u koopt wordt weergegeven in uw gebruikersnaam raam en als u uw krediet gebruik maken van de kosten van elk telefoongesprek wordt automatisch afgetrokken van uw totale Skype-krediet. Krediet dat is meer dan 180 dagen niet gebruikt wordt gewist uit de database en kan niet worden hersteld, dus moet je al je krediet gebruiken voor uw zes maanden limiet is up.

instructies

1 Open het Skype-programma, en klik op "Skype" in de werkbalk bovenaan. Selecteer "Account." Wacht tot de beveiligde website te openen.

2 Zoek uw saldo in het rechterpaneel van het venster. Klik op de knop "Koop meer Credit", als je wilt om geld toe te voegen aan uw account om meer op de lange afstand telefoontjes te maken.

3 Zoek de oproepen die u hebt gemaakt en de kosten van elk gesprek in het linkerdeel van het venster. Dit zal de datum van de oproep, de duur, de locatie en de kosten van het gesprek lijst.