Hoe te Error 68 Fix op een Xbox 360

Hoe te Error 68 Fix op een Xbox 360


De Xbox 360 is een van de meest populaire gaming consoles op de markt vandaag. Helaas kunnen Xbox 360-eigenaren in de problemen met hun gaming systeem van tijd tot tijd. De "Fout E: 68" is één van de meest voorkomende problemen die u kunt ondervinden met uw XBox 360. De Fout: E68 is een spanning fout die uw harde schijf zorgt ervoor dat een storing. Alle XBox 360's worden geleverd met een harde schijf die al uw opgeslagen gegevens opslaat. Microsoft stelt voor dat u contact opnemen met hun support team om hulp, maar u kunt de E op te lossen: 68 fout jezelf.

instructies

1 Schakel de Xbox 360-console.

2 Verwijder de harde schijf van je Xbox 360-console door het wegknippen van de console verticaal, het indrukken van de ontspanknop op de harde schijf en het opheffen van het weg.

3 Start de Xbox 360 zonder harde schijf aangesloten. Wacht twee minuten. Schakel de console uit en start een tweede keer zonder de harde schijf geïnstalleerd.

4 Schakel de Xbox-console en sluit uw harde schijf.

5 Start je Xbox 360 met de harde schijf nu bevestigd. Uw profielen en opgeslagen gegevens moet nu zichtbaar zijn.

Hints

  • Verwijder alle randapparatuur items uit je Xbox 360, zoals iPods en andere USB-apparaten. Error E: 68 is een spanning fout die kan worden veroorzaakt door een overbelasting onnodige apparaten.