How to Get Rid van een auteur profiel op een WordPress bericht

Sommige thema's komen met de auteur profielen op de individuele berichten. U vindt er ook plug-ins die de auteur profielen toe te voegen. Deze profielen komen meestal in de vorm van een klein vak aan de onderkant van de paal met een kleine headshot en korte auteur bio. Wanneer u het profiel uit een post te verwijderen, kunt u deze richten in CSS (Cascading Style Sheets), omdat WordPress voegt veel klassen om de code thema's te gebruiken, waaronder een voor de functie ID-nummer.

instructies

1 Laad je WordPress blog in een browser en ga naar de post waar u de auteur profiel te verwijderen. Klik met de rechtermuisknop in het browser scherm en selecteer "View Source" om de broncode te zien. Vind het lichaam van de post tekst in de code en kijk dan voor de functie ID-nummer in de div of sectie-tags eromheen:

<Div class = "post-25 na het type post-status-publiceren format-standaard hentry categorie-Uncategorized">
Plaats inhoud ...
</ Div>

In dit voorbeeld, de post-ID is "post-25."

2 Zoek de auteur profiel tekst in de source code en vind de labels eromheen:

<Div class = "author-profile">
Profiel van tekst, afbeeldingen, enz.
</ Div>

Klik hier voor de klasse of ID-naam van de labels. In dit geval moet u "author-profiel."

3 Meld u aan bij WordPress en navigeer naar de bewerken Thema's te screenen onder Vormgeving in de zijbalk. Laad de style sheet vermeld aan de onderkant van het scherm en voeg deze code aan het einde:

.post-25 .author-profile {
display: none;
}

Deze code zal de auteur profiel op die bepaalde post te verbergen. Zelfs als je de naam van de post te veranderen, zal het hetzelfde ID te behouden.