How To Fix Outlook Express Mail Zeggen Kan niet decoderen dit documentAls Outlook Express geeft u een bericht dat het niet kan decoderen of een document te decoderen, moet uw eerste stap zijn om het programma opnieuw te starten. Als dat het niet doet, wil je om erachter te komen of het probleem is op uw einde of de afzender. U kunt dit doen door in te loggen in Outlook Web Access op uw browser en proberen om het daar te openen. Als dat niet lukt, zal je waarschijnlijk moeten contact opnemen met de afzender en vraag een tweede e-mail.

instructies

Met behulp van Outlook Web Access

1 Afmelden bij Outlook Express en sluit het programma.

2 Open uw webbrowser en ga naar de Outlook Web Access-website. Dit is een site waarmee Outlook-gebruikers controleren hun e-mail via een browser.

3 Voer uw gebruikersnaam en wachtwoord in en klik op "Aanmelden". Dit zal dezelfde ID en het wachtwoord dat u gebruikt met Outlook Express zijn.

4 Vind het document Outlook Express kan niet decoderen en probeert te openen of downloaden van Web Access. Als u een andere foutmelding krijgt, gaat u verder naar de volgende sectie.

Contact opnemen met de Sender

5 Neem contact op met de afzender van het document dat u wilt openen. Op dit punt is het probleem waarschijnlijk niet op uw einde. Ofwel ze stuurden een onvolledige of beschadigde bestand, ze ten onrechte bevestigd, of door niet de schuld van hun eigen het document raakte beschadigd tijdens de transmissie.

6 Vraag hem of haar om het bestand eerst openen op hun eigen computer. Als het bestand is er beschadigd raken, is het niet gaat werken voor u.

7 Vraag de afzender opnieuw het bestand in een nieuwe e-mail. Om de kans op beschadiging van gegevens te minimaliseren, verzoeken dat het document worden verzonden op zijn eigen, met geen andere bestanden en geen tekst in het lichaam van de e-mail.

8 Open deze nieuwe document.

Hints

  • Op de off kans het document dat u probeert te pen is een BinHex-bestand (extensie ".hqx"), vraag de afzender om het reencode naar een andere indeling. Microsoft Outlook heeft problemen met het decoderen van deze bestanden bekend.