Hoe kan ik het wachtwoord van een gebruiker in Active Directory te resetten

Active Directory maakt het mogelijk Windows netwerkbeheerders centraal te beheren de gebruiker accounts, en andere bronnen op een netwerk. Gebruikers kunnen één gebruikersnaam en wachtwoord gebruiken om in te loggen op elke computer op de Active Directory-domein. Als u uw wachtwoord vergeet, kunt u het resetten van de Active Directory: gebruikers management console. U moet een Active Directory-beheerder met de juiste machtigingen om het wachtwoord van een gebruiker te resetten.

instructies

1 Klik op "Start," type "Mmc" in het zoekvak aan de onderkant van het menu Start en druk op "Enter." Als je niet ziet het zoekvak, klikt u op "Uitvoeren," type "Mmc" in de aanloop dialoog en druk op "Enter."

2 Klik op het menu "Bestand" in het MMC-venster, en selecteer "Add / Remove Snap-in."

3 Klik op "Add" om de lijst met beschikbare modules weer te geven, selecteert u 'Active Directory: gebruikers en computers' in de lijst en klik op "Add."

4 Klik op de knop "Sluiten", en klik op de knop "OK".

5 Navigeer naar de "Active Directory: gebruikers en computers / domein / Users" snap-in in het linkervenster, waar de "Domain" is de naam van uw Active Directory-domein.

6 Met de rechtermuisknop op de naam van de gebruiker die u wilt het wachtwoord opnieuw in te stellen in het rechtervenster en selecteer "Reset Password."

7 Typ een nieuw wachtwoord in het Wachtwoord bevestigen dozen.

8 Klik op 'OK'.